image

OJO 500 left controller batteries always low.

ThanatewaThanatewa Member Posts: 3 New User
 OJO 500 left controller batteries are always low even I try to used new batteries but it did not work. I can use it for a few minutes and it over again.
May be, battery level has some error.
What can I do?
Reset the controller? or
Update firmware?
Please, help.

Best Answer

  • billseybillsey ACE Posts: 21,497 Trailblazer
    Accepted Answer
    Do you see any corrosion on the battery contacts? Sometimes when a battery has leaked the contacts get corroded and that can act like a low battery.
    Click on "Like" if you find my answer useful or click on "Yes" if it answers your question.

FAQ & Answers

  • billseybillsey ACE Posts: 21,497 Trailblazer
    Accepted Answer
    Do you see any corrosion on the battery contacts? Sometimes when a battery has leaked the contacts get corroded and that can act like a low battery.
    Click on "Like" if you find my answer useful or click on "Yes" if it answers your question.
  • ThanatewaThanatewa Member Posts: 3 New User
    billsey said:
    Do you see any corrosion on the battery contacts? Sometimes when a battery has leaked the contacts get corroded and that can act like a low battery.
    thanks, I cannot see any corrosion but I will try cleaning it first.
  • ThanatewaThanatewa Member Posts: 3 New User
    Thanatewa said:
    billsey said:
    Do you see any corrosion on the battery contacts? Sometimes when a battery has leaked the contacts get corroded and that can act like a low battery.
    thanks, I cannot see any corrosion but I will try cleaning it first.
    It's WORK!! I cleaned it follow this link  and it's solved.
    Thank you so much.
  • sammorrissammorris Member Posts: 2 New User
    Thanatewa said:
    Thanatewa said:
    billsey said:
    Do you see any corrosion on the battery contacts? Sometimes when a battery has leaked the contacts get corroded and that can act like a low battery.
    thanks, I cannot see any corrosion but I will try cleaning it first.
    It's WORK!! I cleaned it follow this link  and it's solved.
    Thank you so much.
    Thanks for the detailed video, it really help me out!
Sign In or Register to comment.

Who's Online1.1K

AlfredG
AlfredG
billsey
billsey
ConceptIA
ConceptIA
debrad38
debrad38
FRANCISCO10
FRANCISCO10
G3N0
G3N0
infotec134
infotec134
INVESTINGLIFE
INVESTINGLIFE
jasur
jasur
jcpamart
jcpamart
karl0101
karl0101
kbryan
kbryan
mrhashishah
mrhashishah
PatoDeutsch
PatoDeutsch
PauloD
PauloD
PjLopes
PjLopes
Plainworker
Plainworker
Spillboy
Spillboy
StevenGen
StevenGen
+1.1K Guests

Join in, share your experience!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.

Assistance by Acer


Drivers &
Manuals

Acer
Answers

Get Product Information
( only)

Acer Support
Videos