OJO 500 left controller batteries always low.

Options
Thanatewa
Thanatewa Member Posts: 3 New User
 OJO 500 left controller batteries are always low even I try to used new batteries but it did not work. I can use it for a few minutes and it over again.
May be, battery level has some error.
What can I do?
Reset the controller? or
Update firmware?
Please, help.

Best Answer

  • billsey
    billsey ACE Posts: 32,688 Trailblazer
    Answer ✓
    Options
    Do you see any corrosion on the battery contacts? Sometimes when a battery has leaked the contacts get corroded and that can act like a low battery.
    Click on "Like" if you find my answer useful or click on "Yes" if it answers your question.

Answers

  • billsey
    billsey ACE Posts: 32,688 Trailblazer
    Answer ✓
    Options
    Do you see any corrosion on the battery contacts? Sometimes when a battery has leaked the contacts get corroded and that can act like a low battery.
    Click on "Like" if you find my answer useful or click on "Yes" if it answers your question.
  • Thanatewa
    Thanatewa Member Posts: 3 New User
    Options
    billsey said:
    Do you see any corrosion on the battery contacts? Sometimes when a battery has leaked the contacts get corroded and that can act like a low battery.
    thanks, I cannot see any corrosion but I will try cleaning it first.
  • Thanatewa
    Thanatewa Member Posts: 3 New User
    Options
    Thanatewa said:
    billsey said:
    Do you see any corrosion on the battery contacts? Sometimes when a battery has leaked the contacts get corroded and that can act like a low battery.
    thanks, I cannot see any corrosion but I will try cleaning it first.
    It's WORK!! I cleaned it follow this link https://www.youtube.com/watch?v=rh5C3IlaQ0g and it's solved.
    Thank you so much.
  • sammorris
    sammorris Member Posts: 2 New User
    Options
    Thanatewa said:
    Thanatewa said:
    billsey said:
    Do you see any corrosion on the battery contacts? Sometimes when a battery has leaked the contacts get corroded and that can act like a low battery.
    thanks, I cannot see any corrosion but I will try cleaning it first.
    It's WORK!! I cleaned it follow this link https://www.youtube.com/watch?v=rh5C3IlaQ0g and it's solved.
    Thank you so much.
    Thanks for the detailed video, it really help me out!