Should i install drivers fo NVIDIA Geforce MX150 from acer website or NVIDIA website?

Abhishek19Abhishek19 Member Posts: 20 Troubleshooter
The driver from acer has been causing "Bad pool header" from a while and i've disabled it from device manager to stop that. Will the driver from NVIDIA solve that?

FAQ & Answers

  • JackEJackE ACE Posts: 23,117 Trailblazer
    What is you full ACER model number? Jack E/NJ
    Jack E/NJ
  • Abhishek19Abhishek19 Member Posts: 20 Troubleshooter
    JackE said:
    What is you full ACER model number? Jack E/NJ
    It's an Acer swift 3 SF315-51G-57QM
  • JackEJackE ACE Posts: 23,117 Trailblazer
    Open Control Panel. Search 'restore point'. Click 'create a restore point' in the left pane. Click 'system restore' button. Click 'next'. Restore the system from the latest automatic Win10 update restore point that caused the problems. Wait till a future automatic Win10 update seems to fix the issue. If it happens again, we can try to temporarily block the offending update. Jack E/NJ  
    Jack E/NJ
  • Abhishek19Abhishek19 Member Posts: 20 Troubleshooter
    JackE said: 
    Open Control Panel. Search 'restore point'. Click 'create a restore point' in the left pane. Click 'system restore' button. Click 'next'. Restore the system from the latest automatic Win10 update restore point that caused the problems. Wait till a future automatic Win10 update seems to fix the issue. If it happens again, we can try to temporarily block the offending update. Jack E/NJ  
    I think I will have to wait for next windows update. I reinstalled windows 10 pro with the latest update so restore point isn't an option. I've disabled the NVIDIA driver from control panel and since then there is no error. Why do you think the error happened?
  • JackEJackE ACE Posts: 23,117 Trailblazer
    Abhishek19>>> It used to work fine until I updated the latest windows update>>>

    It used to work fine on what? Jack E/NJ

    Jack E/NJ
  • Abhishek19Abhishek19 Member Posts: 20 Troubleshooter
    JackE said:
    Abhishek19>>> It used to work fine until I updated the latest windows update>>>

    It used to work fine on what? Jack E/NJ

    I mean that there were no "Bad pool header" error before the latest commutative updates.
  • JackEJackE ACE Posts: 23,117 Trailblazer
    Did you do an image backup or save the earlier pro installation media before you re-installed with the new media? Jack E/NJ
    Jack E/NJ
  • Abhishek19Abhishek19 Member Posts: 20 Troubleshooter
    JackE said:
    Did you do an image backup or save the earlier pro installation media before you re-installed with the new media? Jack E/NJ
    Unfortunately NO :anguished:
  • JackEJackE ACE Posts: 23,117 Trailblazer
    Awww! How about downloading and trying iobit's DriverBooster freeware to see if it'll pick up something better? https://www.iobit.com/en/driver-booster.php Jack E/NJ

    Jack E/NJ
  • Abhishek19Abhishek19 Member Posts: 20 Troubleshooter
    JackE said:
    Awww! How about downloading and trying iobit's DriverBooster freeware to see if it'll pick up something better? https://www.iobit.com/en/driver-booster.php Jack E/NJt
    Okay! I'm gonna try this.
    PS: Thank you for helping :)
  • Abhishek19Abhishek19 Member Posts: 20 Troubleshooter
    Okay! I'm gonna try this.
    PS: Thank you for helping 
Sign In or Register to comment.

Who's Online720

Batuhannn
Batuhannn
brummyfan2
brummyfan2
castor60
castor60
ChrisUrielBS
ChrisUrielBS
Dionisgc1
Dionisgc1
EmersonNeves
EmersonNeves
Kristech
Kristech
liveevil
liveevil
racsohack
racsohack
StevenGen
StevenGen
Woldar
Woldar
wwwhoi
wwwhoi
+708 Guests

Join in, share your experience!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Assistance by Acer


Drivers &
Manuals

Acer
Answers

Get Product Information
( only)

Acer Support
Videos