Acer ebii e-bisikletimin seri numarası barkodunu ve eSIM ICCID'sini nerede bulabilirim?
Acer ebii e-bisikletinizin seri numarası ve eSIM ICCID numarasıyla barkodu toplamanız ve kaydetmeniz şiddetle tavsiye edilir. Gelecekte, örneğin e-bisikletinizin yerinde servisi için her iki numaraya da ihtiyacınız olabilir.
Bu bilgi şurada bulunabilir:ebii yönetimiAkıllı telefonunuzdaki ebiiGO uygulamasındaki sekmeye tıklayın. Seri numarasını ve eSIM ICCID numarasını bulmak ve toplamak için aşağıdaki adımları izleyin.
Acer ebii e-bisikletinin seri numarası barkodu nasıl toplanır
- ebiiGO uygulamasının mobil cihazınıza yüklendiğinden ve kurulumun tamamlandığından emin olun. ebiiGO uygulamasını nasıl indireceğiniz ve yükleyeceğinizle ilgili talimatlar için bkz.Akıllı Cihazınızda Acer ebiiGO Uygulamasını Nasıl Kurarsınız.
- Üzerine dokununebiiGO uygulamasımobil cihazınızdaki uygulamalar listesinde uygulamayı açmak için. Gerekirse Acer ID hesabınızla oturum açın. Talimatlar için bkz.Acer ebiiGO Uygulamasında Oturum Açma ve Kapatma.
- Ebii panosunda, öğesine dokununhamburger menüsüebiiGO uygulama menüsünü açmak için sol üst köşedeki
- Daha sonra üzerine dokununebii yönetimi.
- Ebii yönetim menüsünde, üzerine dokununSN QR kodu.
- Theseri numarası QR kodu(a) veseri numarasıAcer ebii e-bisikletinizin (b) kısmı artık görüntülenecektir.
- QR kodunu ve seri numarasını yakalamak için ekran görüntüsü alın.
- Artık ekran görüntüsünü gelecekte referans olması için akıllı telefonunuza ve/veya buluta kaydedin.
Acer ebii e-bisikletinin eSIM ICCID'si nasıl toplanır
- Gitebii yönetimiMenü:
- Hala SN QR kodu sayfasındaysanız,geri okEbii yönetim menüsüne geri dönmek için sol üst köşedeki
- Eğer uygulamada değilseniz (artık), aşağıdaki adımları izleyin: 1-4Acer ebii e-bisikletinin seri numarası barkodu nasıl toplanırYukarıdaki talimatlar.
- Ebii yönetim menüsünde, üzerine dokununeSIM.
- Acer ebii e-bisikletinizin eSIM numarası artık görüntülenecektir.
- eSIM numarasını yakalamak için ekran görüntüsü alın.
- Artık ekran görüntüsünü gelecekte referans olması için akıllı telefonunuza ve/veya buluta kaydedin.
Sorumluluk reddi:Ekran görüntüleri ekranınızda gördüğünüzden biraz farklı olabilir.