-
Lokalizacja domyślnego hasła administratora w urządzeniu Acer Connect Vero W6m
Gdzie mogę znaleźć domyślne hasło administratora routera Acer Connect Vero W6m? Panel sterowania routera Acer Vero 6M (portal internetowy) jest zabezpieczony domyślnym hasłem administratora, które jest wydrukowane na naklejce znajdującej się na spodzie routera. Zobacz poniższy obraz w celach informacyjnych. Gdy logujesz…
-
Błąd „Coś poszło nie tak” podczas korzystania z aplikacji aparatu w ultracienkich notebookach Acer Swift
Co powinienem zrobić, gdy podczas korzystania z aplikacji aparatu w moim ultracienkim notebooku Acer Swift SF14-11/SFG14-01/SF14-11T pojawia się błąd „Coś poszło nie tak”? Twój ultracienki notebook Acer Swift jest wyposażony w genialny moduł kamery 1440p QHD, który działa w aplikacji kamery Morpho. Jednak uruchomienie tej…
-
Nowy klawisz Copilot na klawiaturze brazylijsko-portugalskich notebooków Acer (Gaming)
Jakich kombinacji klawiszy muszę użyć, aby wprowadzić symbole, które zostały zastąpione klawiszem Copilot na klawiaturze mojego notebooka Acer (Gaming)? Wraz z wprowadzeniem Windows Copilot, Acer dodał dedykowany klawisz Copilot do klawiatur Aspire, Swift, TravelMate i notebooków gamingowych. W związku z tym niektóre…
-
Nowy klawisz Copilot na klawiaturze koreańskich notebooków Acer (do gier)
Jakich kombinacji klawiszy muszę użyć, aby wprowadzić symbole, które zostały zastąpione klawiszem Copilot na klawiaturze mojego notebooka Acer (Gaming)? W ramach wdrożenia Windows Copilot firma Acer umieściła dedykowany klawisz Copilot na klawiaturach swoich notebooków Aspire, Swift, TravelMate i gamingowych. Spowodowało…
-
Nowy klawisz Copilot na klawiaturze kanadyjskich i francuskich notebooków Acer (do gier)
Jakich kombinacji klawiszy muszę użyć, aby wprowadzić symbole, które zostały zastąpione klawiszem Copilot na klawiaturze mojego notebooka Acer (Gaming)? Wraz z wprowadzeniem Windows Copilot, Acer dodał dedykowany klawisz Copilot do klawiatur swoich notebooków Aspire, Swift, TravelMate i gamingowych. W rezultacie niektóre…
-
Nowy klawisz Copilot na klawiaturze bułgarskich notebooków Acer (do gier)
Jakich kombinacji klawiszy muszę użyć, aby wprowadzić symbole, które zostały zastąpione klawiszem Copilot na klawiaturze mojego notebooka Acer (Gaming)? Wraz z wprowadzeniem Windows Copilot, Acer dodał dedykowany klawisz Copilot do klawiatury notebooków Aspire, Swift, TravelMate i Gaming. W rezultacie niektóre symbole na…
-
Jak rozwiązywać problemy z przenośną elektrownią Acer
Co oznacza numer i/lub ikona na wyświetlaczu mojej przenośnej elektrowni Acer? W przypadku problemu z przenośną elektrownią Acer na wyświetlaczu pojawi się kod błędu. Kod błędu na wyświetlaczu wskazuje konkretny problem i jest sygnalizowany świeceniem lub migotaniem ikony na wyświetlaczu w następujących przypadkach:…
-
Will a Higher Power AC Adapter Increase the Power Output of my Docking Station?
A higher power AC adapter will not increase the power output of the dock. The dock is limited to the power output printed on the label on the bottom of the dock. Note: Acer service may send out an alternate AC adapter that with a higher power rating than the original adapter. This will not affect the power output of the…
-
Przenośny zasilacz do elektrowni Acer
Wbudowany fosforan litowo-żelazowy (LiFePO₄) bateria Twoja przenośna elektrownia Acer jest wyposażona w akumulator litowo-żelazowo-fosforanowy (LiFePO₄). Ten typ baterii jest znany ze swojego bezpieczeństwa, trwałości i stabilności termicznej, co czyni go niezawodnym źródłem zasilania, które utrzymuje elektrownię w stanie…
-
Jak zresetować przenośną elektrownię Acer
Czy mogę zresetować przenośną elektrownię Acer? W przypadku jakichkolwiek problemów z przenośną elektrownią Acer lub jeśli chcesz przywrócić ustawienia domyślne, konieczne będzie zresetowanie urządzenia. Jednak w przeciwieństwie do innych urządzeń, przenośna elektrownia Acer nie ma przycisku resetowania ani kombinacji…