I would like to register the new Acer Nitro 5 laptop

Toncek518
Toncek518 Member Posts: 1 New User
edited March 2024 in Nitro Gaming

ORIGINAL

DObrý den, rád bych zaregistroval dnes koupený zánovní notebook Acer Nitro 5 z alzy.cz. Jenže při pokusu o registraci mi to píše že je již produkt zaregistrovany. Můžete mi prosím pomoct.

TRANSLATED

Hello, I would like to register the new Acer Nitro 5 laptop I bought today from alzy.cz. But when I try to register, it says that the product is already registered. Can you help me please.

[Edited the content using Google translator]

Answers

• StevenGen
    StevenGen ACE Posts: 13,931 Trailblazer
    edited March 2024

Nejprve musíte mít účet Acer a poté notebook zaregistrovat, pokud jsou čísla SNID nebo S/N notebooku stále registrována na někoho jiného, zavolejte společnosti Acer ve vaší zemi a řekněte jim o problému s registrací, který máte. Vzhledem k tomu, že online registrace Acer obsahuje chyby a není 100% správná.

You need to have an Acer account first and then register the laptop, if the laptop SNID or S/N numbers are still registered to someone else, then call Acer in your country and tell them about the registration problem that you are having. As the Acer registration online has errors and is not 100% correct.

Pokud jste takto odpověděli na svou otázku a vyřešili svůj dotaz, klikněte prosím na "Ano" nebo "Klikněte na To se mi líbí", pokud považujete mou odpověď za užitečnou👍.