Як я можу встановити Acer ebiiGO на своєму смартфоні та підключити його до свого електровелосипеда Acer ebii?
Додаток Acer ebiiGO робить керування вашим електронним велосипедом Acer ebii легким і зручним. Відстежуйте поїздки, відстежуйте стан батареї, налаштовуйте налаштування зі свого смартфона та отримуйте доступ до всіх функцій, створених для кращих поїздок на електровелосипеді.
Перш ніж використовувати програму Acer ebiiGO, вам потрібно:
- Завантажте та встановіть програму Acer ebiiGO.
- Нехай програма Acer ebiiGO проаналізує ваші звички їзди.
- Створіть обліковий запис Acer ID.
- Активуйте свій обліковий запис програми Acer ebiiGO.
- Підключіть програму Acer ebiiGO до свого електровелосипеда Acer ebii.
Щоб отримати інструкції щодо налаштування програми Acer ebiiGO на своєму смарт-пристрої, виконайте наведені нижче дії.
1) Завантажте та встановіть програму Acer ebiiGO
- Відкрийте магазин Google Play на своєму мобільному пристрої Android і знайдіть ebiiGO.
- У списку результатів пошуку натисніть ebiiGO.
- Натисніть на встановити кнопку, щоб установити програму на свій мобільний пристрій.
- Після завершення встановлення програма ebiiGO значок програми з’явиться у списку програм на вашому мобільному пристрої.
2) Нехай програма ebiiGO проаналізує ваші звички їзди
- Натисніть на ebiiGO у списку програм на вашому мобільному пристрої, щоб відкрити програму.
- Торкніться Новий користувач.
- Торкніться Почніть і дотримуйтесь інструкцій на екрані, щоб завершити аналіз ваших звичок їзди. Результати використовуватимуться як налаштування допоміжного електроживлення за замовчуванням для вашого ebii.
- Після завершення аналізу продовжте процес реєстрації, торкнувшись Реєстрація. Ви перейдете на веб-сайт Acer для створення облікового запису Acer ID.
3) Створіть обліковий запис Acer ID
- На сторінці створення облікового запису Acer ID введіть такі особисті дані у відповідні поля:
- Електронна пошта
- Пароль
- Підтвердити новий пароль
- Прокрутіть униз і продовжте, введіть та виберіть такі особисті дані у відповідних полях:
- Ім'я
- Прізвище
- Регіон/Країна
- Мова
- Виконайте reCAPTCHA тест автентифікації, щоб підтвердити, що ви не робот.
- Перевірте пункт Я прочитав і погоджуюся з умовами Політики конфіденційності Acer . Якщо ви не поставите галочку, процес реєстрації не продовжиться.
- Зніміть прапорець Я погоджуюся отримувати новини та пропозиції від Acer ящик, за бажанням.
- Потім натисніть на Зареєструватися кнопку, щоб створити обліковий запис Acer. Вам буде надіслано електронний лист із шестизначним кодом підтвердження.
4) Активуйте свій обліковий запис програми Acer ebiiGO
- Перейдіть до отриманого листа активації та скопіюйте шестизначний код підтвердження.
- Поверніться до програми ebiiGO та вставте шестизначний код у вказане поле.
- Торкніться Надіслати щоб підтвердити свій обліковий запис Acer.
- Тепер ви перейдете на інформаційну панель програми ebiiGO.
5) З’єднайте програму Acer ebiiGO зі своїм електровелосипедом Acer ebii
Докладні інструкції щодо підключення програми ebiiGO до вашого електровелосипеда Acer ebii див. Як з’єднати та роз’єднати ваш електровелосипед Acer ebii та програму Acer ebiiGO.
Відмова від відповідальності: Знімки екрана можуть дещо відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.