Як я можу встановити або редагувати свій профіль користувача в програмі Acer eKinekt?
Ви можете персоналізувати додаток Acer eKinekt, ввівши особисті дані у своєму профілі користувача. Програма Acer eKinekt використовує ваші особисті дані, щоб обчислити, наприклад, кількість спалених калорій залежно від вашої статі чи віку. Ви також можете вибрати лише введення свого імені, і в цьому випадку обчислення базуватимуться на попередньо визначених середніх значеннях.
Якщо ви бажаєте налаштувати або відредагувати свій профіль користувача програми eKinekt, виконайте наведені нижче дії.
Як налаштувати або відредагувати деталі профілю користувача програми Acer eKinekt
- Переконайтеся, що програму-супутник eKinekt встановлено на вашому мобільному пристрої та що налаштування завершено. Щоб отримати додаткові інструкції щодо налаштування програми Acer eKinekt, дивЯк налаштувати програму Acer eKinekt на вашому смарт-пристрої.
- Натисніть наeKinektу списку програм на вашому мобільному пристрої, щоб відкрити програму.
- ТоркнітьсяПрофіль у верхньому правому куті програми, щоб відкрити свій профіль. Якщо ви вперше відкриваєте свій профіль, усі поля порожні.
- За бажанням введіть або відредагуйте такі особисті дані:
- Ім'я
- Стать
- день народження
- Висота
- вага
- Натисніть наЗБЕРЕГТИ кнопку, щоб зберегти деталі в профілі програми Acer eKinekt.
Примітка: Вам не потрібно вводити будь-які особисті дані, щоб використовувати Acer eKinekt Bike Desk або додаток.