Що таке Focus Assist?
Focus Assist — це нова функція Windows 11, яка замінює Quiet Hours у Windows 10. Ви можете використовувати Focus Assist, щоб вимкнути сповіщення, коли не хочете, щоб вас відволікали під час роботи, гри чи розмови. Якщо ви хочете вимкнути звук сповіщень, ви можете вибрати різноманітні налаштовані параметри відповідно до ваших особистих потреб. Прочитайте нижче, щоб дізнатися, як вимкнути звук сповіщень у Windows 11.
Найшвидший спосіб відкрити Focus Assist – за допомогою швидких налаштувань.
- Натисніть Windows + A , щоб відкрити швидкі налаштування.
- Клацніть піктограму Focus Assist , щоб перемикатися між Вимкнено, Лише пріоритетні та Лише будильники.
Для більш розширених параметрів, таких як «Список пріоритетів » і «Автоматичні правила », відкрийте «Помічник у фокусуванні » в « Налаштуваннях» .
- Натисніть «Пуск» ⊞ і виберіть «Параметри» ⚙ або скористайтеся Windows + I , щоб швидко відкрити « Параметри».
- Відкрийте «Система» та виберіть «Допоміжний фокус».
- Щоб вибрати, які сповіщення ви хочете отримувати, можна вибрати між Вимкнути, Лише пріоритетні та Лише будильники.
Список пріоритетів
Список пріоритетів дозволяє вибрати такі параметри, як Показати вхідні дзвінки та Показати нагадування. У розділі «Люди» можна визначити пріоритетність контактів у вибраних програмах Microsoft, наприклад «Пошта» та «Skype».
Автоматичні правила
У автоматичних правилах ви можете встановіть для кожного з різних правил значення Вимк., Лише пріоритет і Лише будильники для наступних елементів:
- У ці часи
- Коли я дублюю дисплей
- Коли я граю в гру
- Коли я використовую програму в повноекранному режимі.