Де я можу завантажити драйвери для моєї операційної системи Windows 11?
Драйвери для вашої системи Acer під керуванням Windows 11 можна знайти на веб-сайті Acer. Виконайте наведені нижче дії, щоб завантажити потрібні драйвери.
1) Використовуючи веб-браузер введіть www.acer.com в рядку пошуку та перейдіть на сторінку нашого офіційного сайту.
2) На веб-сайті Acer користуючись верхнім меню наведіть курсор на пункт Підтримка після чого з’явиться підменю.
3) У підменю натисніть « Драйвери і посібники ».
4) На сторінці « Драйвери і посібники » введіть серійний номер пристрою в поле пошуку або SNID та натисніть ЗНАЙТИ .
Також можна знайти драйвери за назвою моделі ввівши її назву в поле пошуку та обравши необхідну модель з випадаючого списку так як показано нижче.
5) Перейдіть у розділ « Операційна система» та виберіть Windows 11 з випадаючого списку.
Примітка. Якщо ви не можете вибрати Windows 11, це означає, що на веб-сайті Acer відсутні драйвери для вашої моделі. У цьому випадку драйвери будуть автоматично завантажені через Windows Update для Windows 11.
6) Клацніть на + (знак плюс) поруч із драйвером . Список доступних драйверів розшириться.
7) Оберіть драйвер, який ви хочете завантажити, і натисніть Завантажити .
Windows 11, Win 11, Next, драйвер, драйвери, завантажити драйвер, завантажити драйвери,