Що я можу зробити, якщо Windows видає помилку, що мій PIN-код недоступний через зміну налаштувань безпеки?
Якщо ви не можете ввійти в систему за допомогою PIN-коду, рекомендуємо ввійти за допомогою пароля Windows і скинути PIN-код. Скористайтеся наведеними нижче інструкціями, щоб скинути свій PIN-код.
- Натисніть « Параметри входу» та клацніть піктограму «Ключ », щоб дозволити вам увійти на комп’ютер за допомогою стандартного пароля Windows або пароля облікового запису Microsoft.
- Натисніть меню « Пуск» і виберіть « Налаштування» .
- Натисніть Параметри входу та виберіть Видалити .
- Натисніть Видалити ще раз, щоб підтвердити.
- Перезавантажте комп’ютер.
- Увійдіть у свій комп’ютер, використовуючи стандартний пароль Windows або пароль облікового запису Microsoft.
- Натисніть меню « Пуск» і виберіть « Налаштування» .
- Натисніть Параметри входу .
- Прокрутіть униз до розділу PIN-код і натисніть Додати .
- Введіть і підтвердьте свій новий PIN-код, а потім натисніть OK .
Якщо у вас немає можливості увійти за допомогою пароля, вам потрібно буде скинути Windows, щоб видалити старий PIN-код. Обов’язково використовуйте опцію «Зберегти мої файли». Виконайте наведені нижче дії, щоб скинути Windows і видалити старий PIN-код.
- Утримуйте клавішу Shift і клацніть піктограму живлення в нижньому правому куті.
- Продовжуйте утримувати shift і виберіть Перезапустити .
- Виберіть Усунення неполадок .
- Виберіть Скинути цей комп'ютер .
- Виберіть опцію Зберегти мої файли .
- Дотримуйтесь інструкцій на екрані, щоб скинути Windows. Після завершення скидання ви зможете ввійти зі своїм паролем.