-
Acer eScooter Şarj Cihazınızı Doğru Şekilde Takma/Çıkartma
Acer ES Serisi 3 veya 5 eScooter'ınızın şarj cihazını yanlış şekilde takmanız ve/veya çıkarmanız, şarj portunun iç tarafındaki pimlere ve/veya şarj cihazı fişine ciddi hasar verebilir. Aşağıdaki talimatlar, Acer ES Series 3 veya 5 eScooter'ınızın şarj cihazını düzgün bir şekilde nasıl takıp çıkaracağınızı açıklar. Herhangi…
-
Acer ebii e-Bisikletinizin Seri Numarası Barkodunu ve eSIM ICCID'sini Nasıl Toplarsınız
Acer ebii e-bisikletimin seri numarası barkodunu ve eSIM ICCID'sini nerede bulabilirim? Acer ebii e-bisikletinizin seri numarası ve eSIM ICCID numarasıyla barkodu toplamanız ve kaydetmeniz şiddetle tavsiye edilir. Gelecekte, örneğin e-bisikletinizin yerinde servisi için her iki numaraya da ihtiyacınız olabilir. Bu bilgi…
-
Acer ebii e-Bisikletinizde Yardım Modunu Nasıl Etkinleştirirsiniz/Devre Dışı Bırakırsınız
Acer ebii e-bisikletimi pedal çevirmeden ileri doğru hareket ettirmeme/itmeme yardımcı olacak yardım modunu etkinleştirebilir miyim? Acer ebii e-bisikletiniz, pedal çevirmeden e-bisikletinizi kolayca hareket ettirmenizi sağlayan Yardım Modu adlı özel bir özelliğe sahiptir. Yardım moduna geçirildiğinde, e-bisikletiniz…
-
Acer ebii e-Bisikletinizde Elektrik Gücü Desteğini Nasıl Artırırsınız/Azaltırsınız
Acer ebii e-bisikletimde elektrik güç desteğini artırabilir veya azaltabilir miyim? Acer ebii e-bisikletiniz, pedal çevirme gücünüze, sürüş koşullarınıza ve tercih ettiğiniz destek seviyesine otomatik olarak uyum sağlayan akıllı bir yardım sistemi olan ebiiAssist'e sahiptir. Bu sistem, daha kişiselleştirilmiş bir deneyim…
-
Acer ebii e-Bisikletinizi ebiiGO Uygulaması ile Nasıl Kilitlersiniz/Kilidini Açarsınız
Acer ebii e-bisikletimi akıllı telefonumla nasıl kilitleyebilir ve kilidini açabilirim? Acer ebii e-bisikletinizi akıllı telefonunuzla kilitleyebilir ve kilidini açabilirsiniz. Bu özellik akıllı telefonunuzun Bluetooth sinyali üzerinden çalışır ve 10 metreye kadar bir menzil içinde kullanılabilir. Akıllı telefonunuzu…
-
Acer ebii e-Bisikletinizin Otomatik Kilitleme/Kilit Açma İşlevini Nasıl Etkinleştirebilir ve Devre Dışı Bırakabilirsiniz
Acer ebii e-bisikletim otomatik olarak kilitlenebilir ve açılabilir mi? Acer ebii e-bisikletiniz otomatik kilitleme ve kilit açma işlevine sahiptir. Bu özelliği tam olarak kullanmak için akıllı telefonunuzdaki ebiiGo uygulamasında etkinleştirmeniz gerekir. Bu özellik etkinleştirildiğinde, ayaklığı aşağı hareket…
-
Acer ebii e-Bisikletinizin Hırsızlık Önleme Fonksiyonunu Nasıl Etkinleştirebilir ve Devre Dışı Bırakabilirsiniz
Acer ebii e-bisikletimi hırsızlığa karşı koruyabilir miyim? Acer ebii e-bisikletinizi hırsızlığa karşı korumak için akıllı telefonunuzdaki Hırsızlık Önleme özelliğini etkinleştirebilirsiniz. Bu özellik etkinleştirildiğinde, e-bisikletinizi akıllı telefonunuzla kilitleyebilir ve kilidini açabilirsiniz. Bu özellik akıllı…
-
Frame Number on Your Predator eNomad eBike
For easy identification, your Predator eNomad eBike is assigned a unique serial number at the time of manufacture. This serial number is also known as its frame number, and you can find it engraved on the underside of your e-bike frame, as well as embedded in a scannable QR code sticker. The number is comprised of 10…
-
Acer eUrban eBisikletinizdeki Çerçeve Numarası
Acer eUrban eBisikletimin çerçeve numarasını nerede bulabilirim? Kolay tanımlama için, Acer eUrban eBike'ınıza üretim sırasında 10 karakterden oluşan benzersiz bir seri numarası atanır: ilk iki harf, ardından bir rakam, iki harf ve ardından tekrar beş rakam. Bu seri numarası aynı zamanda şasi numarası olarak da bilinir,…
-
Acer ebii eBisikletinizdeki Çerçeve Numarası
Acer ebii ebike'ımın çerçeve numarasını nerede bulabilirim? Üretim sırasında, Acer ebii eBike'ınıza kolay tanımlama için 9 karakterden (bir harf ve ardından sekiz rakam) oluşan benzersiz bir seri numarası atanır. Bu seri numarası, aynı zamanda çerçeve numarası olarak da bilinir ve e-bisikletinizin çerçevesinin alt tarafına…