Acer AES015 eScooter'ımın elektrikli kilit fonksiyonu nasıl çalışıyor?
Acer AES015 eScooter'ınız elektrikli kilit fonksiyonuna sahiptir; Hızlı bir şekilde bir mağazaya girmeniz ve eScooter'ınızı dışarıda bırakmanız gerektiği durumlar için mükemmeldir. E-kilit işlevini Acer Elektrikli Scooter Seri 5 uygulaması aracılığıyla etkinleştirebilirsiniz.
Acer AES015 eScooter'ınız ile akıllı telefonunuz arasındaki bağlantı Bluetooth üzerinden kurulur. Bu nedenle uygulamanın iletim aralığı, yaklaşık 7 ila 8 metre veya 22 ila 23 feet olan Bluetooth iletim aralığına eşdeğerdir.
Not:İletim mesafesi duvarlar ve binalar gibi dış faktörlerden etkilenir veya engellenir.
Kilitli tekerlekler
Elektrikli kilit işlevi yalnızca tekerlekleri kilitler:
- maksimum 60 dakikaya kadar.
- kısa bir mesafede, yaklaşık 7 ila 8 metre veya 22 ila 23 fit (örneğin, alışveriş yaparken küçük bir marketin girişine park edilmiş).
Not: Akıllı telefon uygulamasına bağlantı olmadan tekerlekler kilitlenemez.
Tekerleklerin kilidi açılıyor
Elektrikli Kilit aşağıdaki durumlarda tekerleklerin kilidini otomatik olarak açar:
- 60 dakika geçti.
- akıllı telefon eScooter'ın kapsama alanı dışında/çok uzakta.
- akıllı telefonun pili boştur (tekerleklerin kilidini açamamanızı önlemek için).
Yasal Uyarı: Acer, Elektrikli Kilidin uzun süreli hırsızlık önleme ayarı olarak tasarlanmadığını vurgulamak ister. Fiziksel önlemler (ayrı bir asma kilit kullanmak gibi) eScooter'ınızın çalınmasını önlemede daha etkilidir.
Acer AES015 eScooter'daki elektrikli kilit nasıl etkinleştirilir ve devre dışı bırakılır
eScooter'ınızı uygulamayla kilitleyip kilidini açmadan önce uygulamayı indirip yüklemeniz ve eScooter'ınızı uygulamaya bağlamanız gerekir. Akıllı telefon uygulamasını nasıl kuracağınız ve eScooter'ınıza nasıl bağlayacağınızla ilgili talimatlar için bkz.Acer Elektrikli Scooter Serisi 5 Uygulamasını Akıllı Telefonunuza Nasıl Kurabilirsiniz?.
- Uygulamayı açmak için akıllı telefonunuzdaki uygulamalar listesinden Acer Elektrikli Scooter Serisi 5 üzerine dokunun.
- Acer AES015 eScooter'ınızı ana menüde bulunan Elektrikli kilit seçeneğine dokunarak kilitleyebilirsiniz.
- eScooter'ınızın kilidini açmak için Uygulamadaki Elektrikli kilit düğmesine tekrar basın.