Examples: Monday, today, last week, Mar 26, 3/26/04

Msi Afterburner connection to GPU1 lost

FenixTheRiseFenixTheRise Posts: 2Member New User
Hi, recently I decided to tweak a bit my GPU in Msi Afterburner, unfortunately it seems that Msi Afterburner for some reason can't detect my GPU. I've tried reinstalling it, downloading the beta version, updating my drivers, uninstalling the driver, switching in Nvidia Control panel global settings to my main GPU, none of this worked. Here's the interesting part, as soon as I start a game or open Nvidia control panel and start using, it detects my GPU, as soon as my main GPU is being used, Msi Afterburner detects, but when I'm not doing anything my GPU stays idle and Msi Afterburner can't detect it for that reason I guess? My GPU is GTX 1060. Any advice would be greatly appreciated.




FAQ & Answers

  • FenixTheRiseFenixTheRise Posts: 2Member New User
    Anyone with an idea what the issue could be?
  • bobboybobboy Posts: 1Member New User
    I have the same exact thing happening with mine, pretty sure its a windows thing, or its rivatuner cause i didnt have the issue till updated windows and rivaturner, but pretty sure its windows 
Sign In or Register to comment.

Who's Online127

andylb
andylb
charlessagun
charlessagun
darlaymd
darlaymd
insaneX99
insaneX99
PulipatiTejesh
PulipatiTejesh
Ridermoon
Ridermoon
+121 Guests

Join in, share your experience!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

New Here?

Register to get all the benefits of being a member! Get social and introduce yourself in our Welcome Forum, or learn about our ACE Program and What's Happening at Acer.

Intel Extreme KAtowise 2019
Predator Join the forum discussions on our
Predator line of products.
Find out about the Acer ACE program.