Acer firması olarak yardım talep ediyorum. Garanti kapsamındaki f5-573g-5103 dizüstü bilgisayarımın şarjı bittiği için şarja takdım. Ertesi gün bilgisayarımı açmak istediğimde açılmadı. Yetkili servise gönderdim ve sıvı teması olduğunu, anakart ve hard diskin değişmesi gerektiğini söylediler. Bilgisayarıma hiçbir şekilde sıvı bulaşmamıştır. Bu firma hakkında Türkiye'de ki müşterilerin %90'ı şikayetçi. Acer firması Türkiye de müşteri kaybetmektedir. 2017 yılında 2100 türk lirasına satın aldım. Onarım bedeli olarak 6304 türk lirası isteniyor.
I request assistance from Acer. The f5-573g-5103 notebook under warranty is charged to my charger. It didn't open the next day when I wanted to turn on my computer. I sent it to an authorized service and told me that there was fluid contact, the motherboard and the hard disk should change. No liquid is contaminated by my computer. 90% of customers complained that in Turkey about this company. Acer company is losing customers in Turkey. In 2017, I bought 2100 Turkish Lira. 6304 Turkish lira is required for repair.
[Edited by
Acer-Harvey]