Solving SW3-013 audio after anniversary update

hlnkayhlnkay Member Posts: 2

So many of us lost all audio output after the anniversary update, even after a system reset or a clean windows install, thanks to user "BECAUSEICAN" and "HGMARTIN9" who posted their solution for the SW5-012 and also worked for my SW3-013.

 

1) Go to: http://www.acer.com/ac/en/US/content/drivers

2) Bring up the SW5-012
3) In driver, download the following:

- Realtek Audio Driver

- Platform Drivers

4) Go back to SW3-013

5) In Application, download 'Quick Access'

6) Go to Device Manager>View>Show hidden devices. If you have other devices> IWD Aud-Device_6,  uninstall it. Then, restart your system. Install Reltek and then restart system. Install Quick Access and then restart. Finally install Platform Drivers. Restart and you should have sound.

 

I hope this will help many people, it was beginning to frustrate me.

 

Sign In or Register to comment.

Who's Online665

Acer-Erick
Acer-Erick
Acer-George
Acer-George
Akitodudu
Akitodudu
AlessandroNemesi
AlessandroNemesi
AvinRonan1999
AvinRonan1999
Balatekie
Balatekie
billsey
billsey
DarioenForos23
DarioenForos23
DarthKeith
DarthKeith
DS549
DS549
Edysa
Edysa
egydiocoelho
egydiocoelho
Erika10
Erika10
FAJARUSO
FAJARUSO
farra
farra
JackE
JackE
JOSMY
JOSMY
LuckySoares
LuckySoares
RScottPark
RScottPark
Sirine
Sirine
Ze_nasc
Ze_nasc
+644 Guests

Join in, share your experience!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.

Assistance by Acer


Drivers &
Manuals

Acer
Answers

Get Product Information
( only)

Acer Support
Videos

Member Highlight

We are honored to have Leostat in the Acer Community. With their dedication, support and effort, Leostat has become one of the main collaborators. On behalf of our Acer Community Team and all of our users, we want to recognize and thank you for your dedication!

Total Posts and Comments: 2029

Total Points:6682

Total Accepted Answers: 253