I have Aspire 5750 which boots up into Windows 7 64bit but in the main colour of red.

GTaylorBGTaylorB Member Posts: 3 New User

I thought the problem was with the screen as when I attached external monitor the monitor showed windows etc all normally. I changed the screen and then replaced battery and restarted but it still boots up in the main colour of red, have tried re-calibration of colour but this does not correct this issue. Laptop has Intel I5 processor and 8gb of ram and cpu is running cool. Can anyone provide me an answer to this frustrating problem which I thought was the VGA but maybe it could be with the LED cabling which is my next focus!! Open to any solutions from the community , thanks in advance!! Geoff

Best Answer

FAQ & Answers

  • IronFlyIronFly ACE Posts: 18,415 Trailblazer
    Accepted Answer

    I suspect monitor cable.

    I'm not an Acer employee.
  • GTaylorBGTaylorB Member Posts: 3 New User

    Ace mate,

    You were correct with the monitor cable found it frayed in a couple of places, after replacing with new cable works like a dream!! Many thanks for your much appreciated help my friend! Geoff

  • IronFlyIronFly ACE Posts: 18,415 Trailblazer
    You welcome.
    I'm not an Acer employee.
Sign In or Register to comment.

Who's Online721

Amey
Amey
BlotBlot
BlotBlot
Gautinger90
Gautinger90
julianagudelo
julianagudelo
karl123
karl123
Nathan213
Nathan213
NREED
NREED
Robin038
Robin038
Schott01
Schott01
Seymur
Seymur
Shanthan_Spidey
Shanthan_Spidey
Somchai
Somchai
+709 Guests

Join in, share your experience!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Assistance by Acer


Drivers &
Manuals

Acer
Answers

Get Product Information
( only)

Acer Support
Videos