Examples: Monday, today, last week, Mar 26, 3/26/04

Iconia One7 B1-730HD will not accept OS on SD card Help

David2015David2015 Member Posts: 6

On the box I have a Iconia One 7 B1-730HD_2Ck_L16T, with an OS Build Acer_B1-730HD_1.015.00_WW_GEN1.

 

The problem was I had to do a factory reset (holding down volume and on off buttons) with no success. Updated via SD card that has been formatted to FAT32 and Defraged. Then attached zip file to SD card.

SD Acer_AVOKO_B1-730HD_RV03RC01_WW_GEN1.zip ( response: E:failed to mount/cache (Invalid argument), E: Can't mount /cache/recovery/log, E:Can't open/cache/recovery/log,

 

Any ideas would be appreciated, thanks in advance...

FAQ & Answers

  • -Justin-Justin Member Posts: 2,362 Seasoned Practitioner

    David2015,

     

    Here are the steps how to perform this, if you have not looked them over already.

  • billseybillsey ACE Posts: 10,144 Trailblazer

    The Acer_AVOKO_B1-730HD_RV03RC01_WW_GEN1.zip file will contain a file called update.zip and possibly an instructional text file. update.zip is the file you want in the root folder of the SD card.

    Click on "Like" if you find my answer useful or click on "Yes" if it answers your question.
  • David2015David2015 Member Posts: 6

    I have done that but I must be doing something wrong. Done what's been asked by the letter. However, tablet will not accept it.

  • SoykoSoyko Member Posts: 7 New User
    David2015 said:

    On the box I have a Iconia One 7 B1-730HD_2Ck_L16T, with an OS Build Acer_B1-730HD_1.015.00_WW_GEN1.

     

    The problem was I had to do a factory reset (holding down volume and on off buttons) with no success. Updated via SD card that has been formatted to FAT32 and Defraged. Then attached zip file to SD card.

    SD Acer_AVOKO_B1-730HD_RV03RC01_WW_GEN1.zip ( response: E:failed to mount/cache (Invalid argument), E: Can't mount /cache/recovery/log, E:Can't open/cache/recovery/log,

     

    Any ideas would be appreciated, thanks in advance...


    David2015 disse:

    Na caixa eu tenho um Iconia One 7 B1-730HD_2Ck_L16T, com um OS Build Acer_B1-730HD_1.015.00_WW_GEN1.

     Hello friend you solved the problem.  I have the same problem.

  • SoykoSoyko Member Posts: 7 New User
    Hello friend you solved the problem. I have the same problem.
Sign In or Register to comment.

Who's Online342

Alba885
Alba885
Albertbass
Albertbass
Barbara1947
Barbara1947
bikkerr2
bikkerr2
Carlos000
Carlos000
Chrisanto
Chrisanto
Edison509
Edison509
Florzinha
Florzinha
gbr_1604
gbr_1604
Hanzick
Hanzick
Htr251181
Htr251181
JackE
JackE
Jjet73
Jjet73
Jope5673
Jope5673
Joseph04
Joseph04
JPCSBR
JPCSBR
Julia18382
Julia18382
LSDoce
LSDoce
MaClane
MaClane
Mike55
Mike55
olakepro
olakepro
PauloLucas
PauloLucas
Redx
Redx
vino327
vino327
+318 Guests

Join in, share your experience!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Assistance by Acer


Drivers &
Manuals

Acer
Answers

Get Product Information
( only)

Acer Support
Videos

Member Highlight

We want to recognize GAMING6698's dedicated efforts in the Acer Community. GAMING6698 has become one of the main collaborators since joining the Community in November of 2019.
On behalf of all our users and the Acer Team, we thank you for your dedication!

Total Posts and Comments: 3063

Total Points:5317

Total Accepted Answers: 266

GAMING6698 Mainframe Wrangler