This page has been archived.

The content on this page may be out-of-date or have been superseded by newer information, and links on this page to other sites may not work. This page has been archived for future reference.

See our Discussion Forums for more current content.


New User
Posts: 1
Check cable connection! Pxe-M0F: exiting intel pxe rom.
than it says no bootable device found
Just started happening I look in the bios its not picking up the hard drive. Any suggestions?
Acer Technician
Posts: 1,802


Sounds like a bad hard drive, or the hard drive may not be connected correctly. If you have recovery disks, you can replace the hard drive and reload the system. If you do not feel comfortable with this, I would suggest you contact technical support in your region, to inquire about repair.

Important Links: US Driver Downloads | Knowledge Base Articles | Service Locations
Remember to mark posts that resolved your issue with Accept as Solution.
You can even mark multiple posts in a single thread. This will make it easier for others to find the same information.

Service and Support Videos

Welcome, Guest

Not A Member? Register
Member Highlight

Member RevoMaxx is quickly moving up the ranks of Acer Community.   He joined us in September and is already making a difference.   It's great to see new members like him make a difference only after a few months.
Thanks RevoMaxx!

Skilled Fixer

Did you know?

Acer Community is also available in the following languages:

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you click below on the continue button, you agree to our use of cookies. Please click here if you would like to find more information about these cookies or change your cookie settings.