2013 Archives

This page has been archived.

The content on this page may be out-of-date or have been superseded by newer information, and links on this page to other sites may not work. This page has been archived for future reference.

See our Discussion Forums for more current content.

Topic

Visitor
Posts: 1

INITIATED ACER RECOVERY TO RESTORE FACTORY SETTINGS.....NETBOOK WENT DEAD!!

IF ANYONE CAN HELP, I WOULD REALLY APPRECIATE IT.  I HAVE HAD THE ACER ASPIRE ONE A0A150 FOR FOUR YEARS, AND WANTED TO RESTORE NETBOOK TO FACTORY SETTINGS BEFORE GIVING IT TO MY FRIEND.  I CLICKED ON THE ACER RECOVERY ICON AND CHOSE THE OPTION TO RESTORE TO FACTORY SETTINGS AND THEN PRESSED OK.  THE NETBOOK WENT BLACK AFTERWARDS AND NOW NOTHING COMES ON THE SCREEN.  THE POWER LIGHT IS ON...THE BATTERY IS FULLY CHARGED, BUT THERE IS NO MENU OR ANYTHING ON THE SCREEN...IT IS JUST DEAD.  EVEN WHEN I PUT ON THE POWER, THE LIGHT COMES ON AND YOU HEAR THE FAN GOING, BUT NOTHING HAPPENS!!  WHEN I TRY TO SHUT OFF THE NETBOOK, I AM UNABLE TO DO IT UNLESS I REMOVE THE BATTERY BECAUSE THE NETBOOK WILL NOT SHUT OFF OTHERWISE.  

 

THE NETBOOK WAS WORKING FINE BEFORE I ATTEMPTED TO RESTORE THE NETBOOK TO FACTORY SETTINGS.  DOES ANYONE KNOW WHAT HAPPENED OR WHAT I CAN DO??  THANKS SO MUCH.

Acer Technician
Posts: 6,351

Re: INITIATED ACER RECOVERY TO RESTORE FACTORY SETTINGS.....NETBOOK WENT DEAD!!

Do you have a blinking cursor in the upper left corner of the screen?

Important Links: Global Support Pages | Knowledge Base Articles
Remember to mark posts that resolved your issue with Accept as Solution. You can even mark multiple posts in a single thread. This will make it easier for others to find the same information. Use the kudos-thumbs-up.png Give Kudos button to offer a thumbs-up for good post content and a pat on the back to the author.

Failed to "?eval" string with this error: ---begin-message--- Parsing error in ?eval-ed string in line 1, column 44954: Encountered "Hey", but was expecting one of: "," "}" "." "[" "(" "?" "!" "??" "+" "-" "*" "/" "%" "!=" "=" "==" ">=" ">" ".." ---end-message--- The failing expression: ==> community.settings.name.get("acer.videodata")?replace("\\","")?eval [in template "AcerVideoCarousel" at line 12, column 30] The failing instruction: ==> #assign allVideos = community.setting... [in template "AcerVideoCarousel" at line 12, column 9]

Welcome, Guest

Not A Member? Register
Help
Language:
Member Highlight

IronFly set a new Acer Community record recently. He is the first member to author a whopping 500 Accepted Solutions. Impressive.

ACE Pathfinder

Did you know?

Acer Community is also available in the following languages:

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you click below on the continue button, you agree to our use of cookies. Please click here if you would like to find more information about these cookies or change your cookie settings.