This page has been archived.

The content on this page may be out-of-date or have been superseded by newer information, and links on this page to other sites may not work. This page has been archived for future reference.

See our Discussion Forums for more current content.

Topic

Visitor
Posts: 1

Hibernate problem [Aspire V5-571G]

Hello,

 

I bought a aspire V5-571G laptop with windows 7. But I want Windows 8 on the laptop so I installed windows 8 (clean install) but now will everthing works fine, only hibernate mode won't work, When I select hybernate, he will turn off and than he will start up again, with a fail message by login.

 

I have sent Acer a e-mail and they said that I must use Sleep mode, but than will the laptop stay on and I put him in a backpack for travel, so sleep mode isn't the solution.

 

Have somebody here a solution ?

Failed to "?eval" string with this error: ---begin-message--- Parsing error in ?eval-ed string in line 1, column 44954: Encountered "Hey", but was expecting one of: "," "}" "." "[" "(" "?" "!" "??" "+" "-" "*" "/" "%" "!=" "=" "==" ">=" ">" ".." ---end-message--- The failing expression: ==> community.settings.name.get("acer.videodata")?replace("\\","")?eval [in template "AcerVideoCarousel" at line 12, column 30] The failing instruction: ==> #assign allVideos = community.setting... [in template "AcerVideoCarousel" at line 12, column 9]

Welcome, Guest

Not A Member? Register
Help
Language:
Member Highlight

IronFly set a new Acer Community record recently. He is the first member to author a whopping 500 Accepted Solutions. Impressive.

ACE Pathfinder

Did you know?

Acer Community is also available in the following languages:

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you click below on the continue button, you agree to our use of cookies. Please click here if you would like to find more information about these cookies or change your cookie settings.