2013 Archives

This page has been archived.

The content on this page may be out-of-date or have been superseded by newer information, and links on this page to other sites may not work. This page has been archived for future reference.

See our Discussion Forums for more current content.

Topic

Regular Visitor
funshine
Posts: 2
Registered: ‎01-08-2013

Acer S7 problem adjusting volume using keyboard

Hi, I am not sure if I am the only 1 having this problem. I came online to search for solutions to solve my wireless connectivity issues and after I updated my drivers and restarted my S7, I realised I can no longer use "Fn+Up" or "Fn+Down" to adjust my volume. As for adjusting brightness, Home or End is fine, it is only my up and down keys not working with my Fn key. 

 

Can some1 help?

Super Contributor
Joshua188
Posts: 524
Registered: ‎11-20-2012

Re: Acer S7 problem adjusting volume using keyboard

try a refresh on the windows 8 settings and see if the issue remains.

“No one messes around with a nerd’s computer and escapes unscathed.”
― E.A. Bucchianeri
Regular Visitor
funshine
Posts: 2
Registered: ‎01-08-2013

Re: Acer S7 problem adjusting volume using keyboard

How do i do that? I've restarted my comp, but problem still persist.

Established Member
rosustefan
Posts: 31
Registered: ‎12-07-2012

Re: Acer S7 problem adjusting volume using keyboard

hello! i have experienced the same problem aflter i updated my drivers.

i went to settings and i refreshed the windows. the refresh operation deleted some of my files, i had to install some apps again but it solved the volume control issue.

 

good luck!

Contributing Member
ikamador
Posts: 14
Registered: ‎05-03-2013

Re: Acer S7 problem adjusting volume using keyboard

How do you refresh windows? I just did a system reboot trying to fix one problem led to another. wifi fixed led to another problem. now my function keys won't work. 

Pioneer
Leho
Posts: 532
Registered: ‎02-05-2013

Re: Acer S7 problem adjusting volume using keyboard

Ikan

I'm not sure that refreshing will solve your problem.

However, to answer your specific question, to refresh, in general -

Charms

Settings

Change PC Settings

General

scroll down to Refresh Your PC Without Affecting Your Files

continue with the menu.

I have not done this myself so I am not sure if it wipes any files/apps or not. If you are going to do this I strongly suggest a restore point and file backup before proceeding.

Leho

 

 

 

Did you know? Acer Community is also available in the following languages: