Acer хоче гарантувати, що ваш ремонт буде виконано вчасно, а виріб буде повернуто вам у належному робочому стані. Відремонтувати ваш продукт компанією Acer просто, як 5 простих кроків.
Крок 1. Перегляньте інформацію про свій продукт
Перегляньте адресу для повернення, номер телефону та серійний номер у електронному листі з підтвердженням, який ви отримали, коли налаштували продукт для обслуговування. Якщо ви бачите будь-які розбіжності або не бачите електронного листа з підтвердженням в жодній із ваших папок, включаючи папку зі спамом, рекомендуємо зв’язатися з нашою командою технічної підтримки.
Крок 2: Підготуйте продукт до пакування
- Видалити паролі та резервні копії даних . Ми рекомендуємо видалити всі паролі та перенести всі дані з жорсткого диска на інший носій. Якщо паролі не видаляються з вашої системи, їх необхідно надати, щоб запобігти затримкам відновлення.
- Не включайте аксесуари - не включайте аксесуари, якщо це не вказує служба технічної підтримки. Ми не несемо відповідальності за будь-які аксесуари (компакт-диски, посібники, основи моніторів, адаптери змінного струму, шнури живлення тощо), не повернуті з ремонтного центру.
- Видаліть аксесуари та додатки сторонніх виробників. Ми рекомендуємо видалити всі додаткові пристрої сторонніх розробників (SIM-карти, відеокарти, оперативну пам’ять тощо) перед відправленням продукту для обслуговування.
Крок 3. Упакуйте продукт для відправлення
- Відправте свій продукт у картонній коробці . Відправте продукт в упаковці, яка забезпечує рівень захисту продукту, еквівалентний ступеню захисту оригінальної упаковки.
- Використовуйте пухирчасту плівку – ми рекомендуємо використовувати пухирчасту плівку, щоб захистити ваш продукт. Не використовуйте конверти, пінополістиролові кульки або поштові пакети для доставки товару для обслуговування.
- Використовуйте пакувальну стрічку . Ми рекомендуємо використовувати пластикову пакувальну стрічку або армовану паперову стрічку для герметизації коробки.
- Правильно позначте свій продукт – розмістіть своє ім’я, номер телефону, ідентифікатор корпусу та серійний номер у верхньому лівому куті упаковки. Видаліть або закрийте всі старі етикетки, якщо ви повторно використовуєте упаковку.
- Відправляйте лише один товар у коробці . Не відправляйте кілька продуктів в одній коробці.
Крок 4: відправте ваш продукт
- Отримайте номер для відстеження – використовуйте лише перевізника з можливістю відстеження.
- Зберігайте підтвердження відправлення - зберігайте копію авіанакладної/товарної накладної;
- Застрахуйте свою посилку - ми рекомендуємо вам застрахувати свою посилку; будь-які пошкодження, завдані під час доставки, не покриваються стандартною гарантією виробника. Якщо ваш продукт пошкоджено під час доставки, вам потрібно буде звернутися до свого перевізника, щоб подати претензію.
- Перевірте інформацію про доставку - відправте свій продукт до сервісного центру Acer, зазначеного в електронному листі з підтвердженням, який ви отримали під час створення ремонту. Якщо відображається більше однієї адреси, ви можете вибрати найбільш зручну для вас.
- Завантаження продукту. Acer приймає доставку від клієнтів, які можуть фізично відвезти продукт до ремонтного центру. Якщо ви плануєте залишити свій виріб у авторизованому сервісному центрі, зверніть увагу, що продукт не потрібно упаковувати так, ніби його потрібно було відправити.
Крок 5. Перегляньте наведені нижче умови
- Я розумію, що мій продукт повинен бути належним чином запакований, щоб запобігти непотрібному пошкодженню, інакше я несу відповідальність за всі витрати на ремонт, що виникли внаслідок недотримання наведених вище інструкцій з упаковки.
- Я розумію, що дані на моєму жорсткому диску повинні бути збережені, якщо це можливо, оскільки може знадобитися замінити або стерти жорсткий диск і перезавантажити оригінальне заводське програмне забезпечення.
- Я дозволяю авторизованому сервісному центру видалити всі паролі, стерти мій жорсткий диск і перезавантажити все оригінальне заводське програмне забезпечення, якщо СЦ вважатиме це необхідним для відновлення комп’ютера до початкового робочого стану.
- Після отримання ваш продукт буде перевірено на наявність пошкоджень. Якщо виявиться, що ваш продукт має пошкодження, які не поширюються на гарантію, з вами зв’яжеться наш сервісний центр.
- Acer не несе відповідальності за втрату даних або перевстановлення програмного забезпечення, встановленого клієнтом, внаслідок заміни жорсткого диска або перезавантаження оригінального програмного забезпечення.
- Якщо діагностовано несправність жорсткого диска, ми встановимо новий жорсткий диск. Якщо оригінальне заводське програмне забезпечення не працює (пошкоджено), ми видалимо жорсткий диск і повторно встановимо оригінальне заводське програмне забезпечення (лише операційна система та утиліти). ВСІ ДАНІ НЕ БУДЕ ВІДНОВЛЕНО!