Як я можу оновити ОС Android, якщо мій продукт не може знайти оновлення?
СИМПТОМИ
Оновлення операційної системи Android тепер надходять безпосередньо від Google, а не від Acer. Якщо ви спробуєте перевірити наявність оновлень програмного забезпечення на наших старих планшетах, ви можете отримати повідомлення «Служба оновлення тимчасово недоступна».
РІШЕННЯ
Ви можете встановити останню підтримувану операційну систему Android на свій Acer; планшет з використанням карти microSD.
- Відвідайте розділ « Драйвери та посібники » на веб-сайті підтримки Acer.
- Введіть свій серійний номер/SNID або знайдіть свій продукт за моделлю.
- Натисніть посилання Завантажити для файлу, який потрібно завантажити.
- Використовуйте комп’ютер для форматування карти microSD (рекомендовано 512 МБ).
- Скопіюйте файл update.zip на відформатовану картку microSD. Не розпакуйте файл update.zip і обов’язково помістіть файл у корінь диска microSD.
- Вставте карту microSD у пристрій зчитування карт пам’яті планшета.
- Підключіть адаптер і переконайтеся, що ємність акумулятора перевищує 30%.
- Завантажте планшет за допомогою спеціальної послідовності кнопок. Різні таблетки можуть мати різну послідовність:
- Натисніть і утримуйте кнопку зменшення гучності, а потім натисніть і утримуйте кнопку живлення на планшеті. Коли планшет завібрує, відпустіть кнопку живлення, але все ще утримуйте кнопку зменшення гучності.
- Натисніть і утримуйте кнопку зменшення гучності, потім натисніть і утримуйте кнопку живлення на планшеті. Коли планшет завібрує, відпустіть кнопку живлення, але все ще утримуйте кнопку зменшення гучності. Коли планшет знову завібрує, відпустіть кнопку зменшення гучності, а потім натисніть і утримуйте кнопку збільшення гучності. Коли загориться білий світлодіод клавіші живлення, відпустіть клавішу живлення, але все ще утримуйте клавішу збільшення гучності.
- Відпустіть клавішу збільшення гучності, коли на екрані з’явиться повідомлення Стираю кеш перед оновленням SD....
- Може з’явитися меню. Використовуйте кнопки збільшення та зменшення гучності, щоб переміщатися між параметрами, а кнопку живлення, щоб вибрати виділений параметр. Вам знадобиться можливість застосувати оновлення із зовнішнього сховища.
- Виберіть файл update.zip на картці microSD.
- Прошивка ОС оновлена. Цей процес займе кілька хвилин. Після завершення роботи планшет автоматично перезавантажиться.