Чому пам’ять мого Predator Helios 18 все ще вказує 128 ГБ, коли я оновив пам’ять?
Якщо ви оновили пам’ять свого Predator Helios 18, але вона все ще вказує на пам’ять 128 ГБ, ваш комп’ютер працює під керуванням Windows 11 Home Edition, оскільки версія Windows 11 Home обмежена 128 ГБ оперативної пам’яті.
Якщо вам потрібно більше пам’яті, ви можете оновити пам’ять свого Predator Helios 18 відповідно до своїх потреб, оскільки можливості пам’яті самого апаратного забезпечення не обмежені 128 ГБ. Однак вам також потрібно буде оновити версію Windows до Windows 11 Pro або пізнішої версії, щоб отримати додаткову пам’ять, яку ви додали до Predator Helios 18.
Щоб визначити правильну версію Windows 11 для ваших потреб, див Обмеження пам’яті випусків Windows 11. Щоб отримати вказівки щодо оновлення версії Windows 11, див. інструкції нижче.
Як оновити Windows 11
- Придбайте бажану ліцензію на випуск Windows 11.
- ВІДЧИНЕНО Налаштування натиснувши вікна + я ключі.
- Натисніть на система.
- Натисніть на активація.
- Ви побачите варіант Оновіть свою версію Windows.
- Натисніть на Перейдіть до магазину.
- У Microsoft Store знайдіть потрібну версію Windows 11 і придбайте ліцензійний ключ продукту.
- Оновіть Windows 11 через меню налаштувань.
- Отримавши ліцензійний ключ продукту, поверніться до Налаштування натиснувши вікна + я ключі.
- Натисніть на система.
- Натисніть на активація.
- Під Оновіть свою версію Windows, натисніть на Змінити ключ продукту.
- Натисніть на Зміна.
- Введіть ліцензійний ключ продукту, який ви отримали після покупки.
- Потім натисніть на Далі.
- Тепер дотримуйтеся вказівок на екрані, і Windows почне процес оновлення.
- Перезавантажте комп’ютер, щоб завершити процес оновлення.
- Після завершення оновлення ваш комп’ютер запропонує вам це зробити Перезапустіть.
- Натисніть на так.
- Коли ваш комп’ютер знову запуститься, ваша версія Windows 11 була оновлена, і система розпізнає повний обсяг пам’яті понад 128 ГБ.
Як перевірити оновлення Windows 11
- Повернутися до Налаштування натиснувши вікна + я ключі.
- Натисніть на система.
- Натисніть на про.
- Під Специфікації Windows, переконайтеся, що ваше нове видання тепер відображає придбану вами версію Windows 11.