Чи можу я змінити пароль Wi-Fi мого маршрутизатора Acer Connect Vero W6m?
Паролі бездротової локальної мережі необхідні для захисту вашої домашньої мережі. Вони запобігають несанкціонованому доступу до вашої мережі, захищають ваші дані від хакерів і запобігають крадіжці пропускної здатності.
Ви не тільки повинні замінити пароль Wi-Fi за замовчуванням новим унікальним паролем, коли ви вперше входите на інформаційну панель Acer Connect Vero W6m, вам також потрібно змінити пароль Wi-Fi, якщо ваш пароль було зламано.
Щоб змінити пароль Wi-Fi маршрутизатора Acer Connect Vero W6m, виконайте наведені нижче дії.
Як змінити пароль Wi-Fi роутера Acer Connect Vero W6m
- Підключіть кабель локальної мережі до будь-якого з портів локальної мережі вашого Acer Connect Vero W6m. Перегляньте зображення нижче для довідки.
- Відкрийте інтернет-браузер на своєму комп’ютері та введіть один із наведених нижче запитів у пошуковому рядку браузера:
- http://acerconnect.com
- 192.168.76.1
- Введіть свій пароль у полі Введіть пароль поле. Коли ви входите в систему вперше, вам потрібно використовувати стандартний пароль адміністратора, який можна знайти на наклейці внизу пристрою. Зверніться до Розташування пароля адміністратора за замовчуванням на вашому Acer Connect Vero W6m.
- Натисніть на авторизуватися кнопку.
- У меню зліва натисніть на WiFi вкладка.
- У підменю WiFi натисніть на Основні налаштування.
- Перейти до Пароль WiFi, очистіть поле введення та введіть новий унікальний пароль.
- Тепер ви можете вийти з меню або закрити інформаційну панель. При цьому ваш новий пароль буде збережено.
Я забув пароль Wi-Fi свого маршрутизатора Acer Connect Vero W6m. Де я можу це знайти?
Ви можете знайти стандартний пароль Wi-Fi на наклейці, розташованій у нижній частині маршрутизатора. Зверніться до Розташування пароля Wi-Fi за замовчуванням на вашому Acer Connect Vero W6m - Acer Community.
Однак, якщо ви змінили пароль Wi-Fi після першого входу на інформаційну панель Acer Connect Vero W6m, як рекомендує Acer, ви можете не згадати змінений пароль Wi-Fi у якийсь момент.
Якщо ви забули пароль Wi-Fi маршрутизатора Acer Connect Vero W6m, ви можете знайти його на інформаційній панелі Acer Connect Vero. Виконайте наведені нижче дії, щоб отримати пароль Wi-Fi маршрутизатора Acer Connect Vero W6m.
Як отримати/переглянути пароль Wi-Fi маршрутизатора Acer Connect Vero W6m
- Виконайте кроки 1-6, як описано в інструкціях вище.
- Потім перейдіть до Пароль WiFi розділ.
- Праворуч від поля пароля WiFi натисніть на Око значок.
Тепер буде видно пароль WiFi.