Комп’ютери Chromebook, які видаються студентам, зазвичай налаштовує та керує адміністратором. Цей процес називається підготовкою, і він дозволяє контролювати вміст і функції безпеки навчальному закладу, який видав пристрій. Якщо ваш Chromebook підключено, можливо, ви не зможете змінити налаштування, якими керує навчальний заклад. Нижче наведено деякі параметри, які можуть бути обмежені.
- Конфігурація мережі:Налаштування Wi-Fi можуть бути заблоковані для забезпечення безпечного та постійного підключення.
- Облікові записи користувачів:Керування обліковими записами користувачів, наприклад додавання або видалення облікових записів, може бути обмежено.
- Управління живленням:Певні налаштування, пов’язані з живленням, як-от сплячий режим і тайм-аут екрана, можуть застосовуватися примусово.
- Політики безпеки:Політики, пов’язані з шифруванням пристрою, вимогами до пароля та іншими заходами безпеки, можуть бути виправлені.
- Програми для Android:Встановлення програм Android і керування ними може контролюватися, щоб запобігти несанкціонованому програмному забезпеченню.
- Оновлення:Автоматичні оновлення можуть застосовуватися, щоб підтримувати пристрої в актуальному стані за допомогою останніх виправлень безпеки.
Чи можу я подати запит на зміни налаштованих налаштувань?
У більшості випадків запит на зміни налаштованих налаштувань потрібно надіслати через ІТ-службу вашої організації або адміністратора. Вони мають повноваження коригувати налаштування відповідно до організаційних потреб і політики.
Як я можу визначити, чи включено мій Chromebook?
Щоб перевірити, чи включено ваш Chromebook, перейдіть на сторінкуНалаштування >Про ОС Chrome>Додаткова інформація. Якщо пристрій керований, він відображатиме інформацію про статус керування.