Чи можу я підключити NAS через порт Ethernet 2,5 Гбіт/с до мого маршрутизатора Predator Connect W6 і використовувати його як потоковий сервер 4K?
Мережеве сховище
NAS (Network-Attached Storage) — це пристрій зберігання даних, який ви підключаєте до мережі для зберігання та доступу до даних через усі пристрої, підключені до вашої мережі. Пристрої зберігання NAS є зручними, швидкими та гнучкими і можуть розширити наявну систему, якщо вам потрібно більше місця для зберігання, наприклад, для зберігання ваших улюблених відео.
Predator Connect W6 як потоковий сервер 4K
Ви також можете передавати потокове відео, що зберігається на вашому NAS, через маршрутизатор Predator Connect W6, налаштувавши його як потоковий сервер 4K. Потокове передавання 4K вимагає повного використання пропускної здатності вашого Predator Connect W6. Щоб налаштувати Predator Connect W6 як сервер потокової передачі 4K, вам потрібно вручну налаштувати необхідну пропускну здатність та пріоритетів завантаження та зважування у Predator Connect W6 Гібридний QoS налаштування.
Інструкції щодо ручного налаштування пропускної здатності див Конфігурація пропускної здатності Predator Connect W6 у гібридному QoS.