Чи можу я змінити стандартну частоту оновлення РК-дисплея мого ноутбука Nitro?
Частота оновлення монітора означає кількість разів на секунду, з якою дисплей здатний створити нове зображення. Частота оновлення вимірюється в одиницях Гц. Чим вища частота оновлення, тим краще зображення. Вища частота оновлення також набагато краща для ваших очей.
Частота оновлення РК-дисплея деяких ноутбуків Nitro за замовчуванням встановлена на 60 Гц, хоча це може бути не максимально можливою частотою оновлення. Якщо частоту оновлення РК-дисплея вашого ноутбука Nitro встановлено на 60 Гц за замовчуванням і він підтримує вищі частоти оновлення, ви можете налаштувати її вручну. Щоб отримати інструкції щодо зміни частоти оновлення вашого ноутбука Nitro, виконайте наведені нижче дії.
Примітка:Частота оновлення залежить від моделі ноутбука. Не всі ноутбуки підтримують максимальну частоту оновлення 144 Гц.
Як змінити частоту оновлення РК-дисплея
- Натисніть навікна на панелі завдань.
- Потім натисніть наНалаштування.
- Всистема вкладку, натисніть наДисплей.
- Натисніть наРозширений дисплей.
- Перейти доВиберіть частоту оновлення розділ. Праворуч ви можете побачити поточну частоту оновлення.
- Натисніть спадне меню праворуч, щоб дізнатися, чи підтримує ваш ноутбук Nitro вищу частоту оновлення. Якщо доступні інші параметри, виберіть бажану частоту оновлення.
- Підтвердьте свій вибір, натиснувши наЗберігайте зміни кнопку.
- Частоту оновлення вашого блокнота тепер змінено.