Чи можу я вручну встановити пропускну здатність у Hybrid QoS для мого Acer Predator Connect W6?
Конфігурація пропускної здатності вашого Predator Connect W6 дозволяє налаштовувати та контролювати пріоритети пропускної здатності мережі для завантаження/завантаження, а функція Hybrid QoS (якість обслуговування) зарезервує цю пропускну здатність відповідно до зваженого відсотка.
У Hybrid QoS є два варіанти конфігурації пропускної здатності:
- Конфігурація за замовчуванням
- Ручне налаштування
Конфігурація за замовчуванням ідеально підходить для щоденного використання. Якщо ви бажаєте зробити певні налаштування пропускної здатності, ви можете зробити це вручну. Щоб налаштувати пропускну здатність, скористайтеся наведеними нижче інструкціями.
Як налаштувати пропускну здатність вашого Predator Connect W6
- Підключіть кабель LAN до будь-якого з портів LAN Predator Connect W6 (або підключіться через Wi-Fi).
- Відкрийте інтернет-браузер на своєму комп’ютері та введіть один із наведених нижче запитів у пошуковому рядку браузера:
- http://acerconnect.com
- 192.168.76.1
- Введіть свій пароль адміністратора.
Коли ви входите в систему вперше, вам потрібно використовувати стандартний пароль адміністратора, який можна знайти на наклейці внизу пристрою. - Натисніть на авторизуватися.
- Натисніть на вкладку Гібридний QoS .
- Прокрутіть донизу сторінки та виберіть Використовувати конфігурацію за замовчуванням або Налаштування вручну.
- Натисніть на Застосувати пропускну здатність щоб активувати нові налаштування.