Чи можу я заблокувати доступ до певних веб-сайтів або веб-служб на своєму Acer Predator Connect W6?
Якщо ви хочете заблокувати доступ до певних веб-сайтів або веб-служб на своєму Acer Predator Connect W6, ви можете скористатися функцією батьківського контролю. Інструкції щодо налаштування батьківського контролю наведено нижче.
- Підключіть кабель LAN до будь-якого з портів LAN Predator Connect W6 (або підключіться через Wi-Fi).
- Відкрийте інтернет-браузер на своєму комп’ютері та введіть один із наведених нижче запитів у пошуковому рядку браузера:
- http://acerconnect.com
- 192.168.76.1
- Введіть свій пароль адміністратора.
Коли ви входите в систему вперше, вам потрібно використовувати стандартний пароль адміністратора, який можна знайти на наклейці внизу пристрою. - Натисніть наа вторизуватися.
- У меню натисніть на Безпека домашньої мережі.
- Натисніть на Батьківський контроль.
- В Батьківському контролі натисніть на перемикач, щоб увімкнути:
- Контролер Web & App для блокування категорій і послуг, таких як потокові служби та вміст для дорослих.
- Контролер URL блокувати вміст на основі наданих URL-адрес веб-сайтів.
- Увімкнувши потрібні функції, клацніть на + підпишіть, щоб створити нове правило.
- На Веб-сайт виберіть пристрій із Список пристроїв спадне меню. Ім'я пристрою,MAC-адреса, і Статус вибраного пристрою буде автоматично заповнено.
Acer Predator Connect W6 блокуватиме вміст для підключених клієнтів на основі MAC-адреси підключених пристроїв.
- Прокрутіть вниз до категорія, поставте прапорці біля конкретних служб, які ви хочете заблокувати, наприклад потокових служб або вмісту для дорослих, а потім натисніть Застосувати щоб активувати правило.
- Якщо ви також увімкнули Контролер URL, потім перейдіть до URL вкладки, щоб заблокувати доступ до певного веб-сайту, і знову виберіть пристрій.
- Потім прокрутіть униз до Час обмеження доступу до Інтернету, встановити Час початку і Час закінчення виберіть дні, у які потрібно заблокувати URL-адресу Повторіть і натисніть на Застосувати щоб активувати правило.