Як я можу оновити версію програмного забезпечення мого Acer Predator Connect W6?
Щоб перевірити наявність оновлень програмного забезпечення та встановити їх на Acer Predator Connect W6, виконайте наведені нижче дії.
- Підключіть кабель LAN до будь-якого з портів LAN Predator Connect W6 (або підключіться через Wi-Fi).
- Відкрийте інтернет-браузер на своєму комп’ютері та введіть один із наведених нижче запитів у пошуковому рядку браузера:
- http://acerconnect.com
- 192.168.76.1
- Введіть свій пароль адміністратора.
Коли ви входите в систему вперше, вам потрібно використовувати стандартний пароль адміністратора, який можна знайти на наклейці внизу пристрою. - Натисніть на авторизуватися.
- У меню натисніть на система.
- Натисніть на Оновлення прошивки.
- Тепер поруч буде відображатися поточна версія програмного забезпечення Поточна версія.
- Натисніть на Перевірити новий. Тепер Acer Predator Connect W6 перевірить наявність останньої версії програмного забезпечення. Якщо доступна нова версія програмного забезпечення, програмне забезпечення буде завантажено на маршрутизатор автоматично.
Примітка: Не вимикайте Predator Connect W6 під час процесу оновлення, оскільки це може призвести до збою оновлення. - Коли Оновлення прошивки з’явиться вікно, натисніть на Закінчити кнопку.