Нижче ви знайдете список поширених запитань щодо міжнародної гарантії Acer Traveler's Warranty. Якщо у вас виникли додаткові запитання, зверніться до служби підтримки Acer у вашому регіоні.
Сервісного центру ITW поруч немає. Що я повинен зробити?
Щоб отримати відповідну контактну інформацію ITW, зверніться до найближчого сервісного центру Acer .
Термін дії моєї місцевої гарантії закінчився. Чи можна використовувати ITW для місцевого обслуговування?
Послуга ITW пропонується для максимальної зручності, коли клієнти подорожують за кордон. Він не є заміною та не підлягає обміну з місцевою гарантією. Якщо термін дії місцевої гарантії закінчився, вам доведеться сплатити місцеву плату за ремонт.
У моєму ноутбуку попередньо завантажено Microsoft® Office англійською мовою. Чи можу я перейти на іншу мовну версію? (Лише для країн із попередньо завантаженим пакетом Office.)
Через політику ліцензування Microsoft ITW не підтримує зміни мови. Програмне забезпечення потрібною мовою потрібно придбати окремо.
Мій ноутбук було придбано в іншій країні. Чи можу я використовувати ITW, щоб відремонтувати свій ноутбук у своїй країні?
Ні, лише сумлінні мандрівники, які володіють копією оригінального рахунку-фактури на продаж ноутбука, можуть подавати претензії відповідно до Acer ITW. Визначення «добросовісного мандрівника» відповідно до Acer ITW — це особа, яка тимчасово перебуває за межами територіальної сфери дії місцевої гарантії, що поширюється на відповідний ноутбук, без наміру постійного проживання. Інакше ноутбук матиме лише місцеву гарантію, де його було придбано; вам доведеться заплатити за будь-який ремонт, зроблений за межами країни придбання.