Чи можу я змінити адресу електронної пошти для мого ідентифікатора Acer, якщо я отримаю нову адресу електронної пошти?
Ви можете будь-коли змінити адресу електронної пошти, пов’язану з вашим обліковим записом Acer ID, виконавши наведені нижче дії. Після оновлення електронної адреси в системі вам потрібно буде підтвердити оновлення електронною поштою для вашої безпеки.
1) Як змінити адресу електронної пошти, пов’язану з вашим ідентифікатором Acer
- Відвідайте http://account.acer.com .
- Увійдіть, використовуючи стару адресу електронної пошти Acer ID.
- Натисніть на своє ім’я у верхньому правому куті.
- Щоб відредагувати, натисніть значок олівця біля своєї електронної адреси.
- Введіть нову адресу електронної пошти, поставте прапорець «Я не робот» і натисніть кнопку Зберегти . На вашу нову електронну адресу буде надіслано лист із кодом підтвердження.
- Введіть код підтвердження з електронної пошти у вікні Підтвердьте свою електронну пошту .
- Натисніть кнопку Відправити . Ваша електронна адреса тепер змінена.
Примітка: вам потрібно буде активувати нову адресу протягом 5 хвилин, щоб підтвердити зміну.
2) Що робити, якщо ви не отримали код підтвердження
- Перевірте папку зі спамом. Перевірте, чи опинився там електронний лист із підтвердженням.
- Якщо ви отримали код підтвердження, перейдіть до кроків 6 і 7.
- Якщо ви не отримали код підтвердження, перейдіть до кроку нижче.
- Запитуйте код підтвердження ще раз. Натисніть « Повторно надіслати код » у нижній частині вікна « Підтвердити свою електронну пошту ». Лист із кодом підтвердження буде повторно надіслано на вашу нову електронну адресу.
- Якщо ви отримали код підтвердження, перейдіть до кроків 6 і 7.
- Якщо ви не отримали код підтвердження, зверніться до служби підтримки Acer.
3) Як видалити свій ідентифікатор Acer
Ви можете попросити видалити свій ідентифікатор Acer в будь-який час. Якщо ви хочете видалити свій ідентифікатор Acer, перегляньте розділ Як видалити обліковий запис Acer ID .
Примітка. Ми рекомендуємо ознайомитися з нашою Політикою конфіденційності , щоб повністю зрозуміти, як Acer використовує зібрану інформацію, і як відмовитися від них у будь-який час.