Garanti kapsamı dışındaki ürünler için nereden destek alabilirim?
Acer, garantiniz sona erdikten sonra bile destek almaya devam etmenize olanak tanıyan çeşitli destek seçenekleri sunar.
- Acer Bilgi Bankası - Eksiksiz Acer ürünleri serimizde en sık sorulan soruların çözümlerini bulun.
- Acer Topluluğu - Ürün uzmanları ve sizin gibi üyelerle tartışmalara katılın. Tartışılan çok çeşitli konular için forumlarda ve arşivlerde arama yapın veya kendi başlığınızı oluşturun ve dünyanın her yerinden diğer kullanıcılardan yanıtlar alın.
- Acer Service YouTube Kanalı - Çok çeşitli konular için adım adım talimatlar sunan eğitici videolar koleksiyonumuza göz atın.
- Acer Repair - Ürününüz için çevrimiçi olarak kendinize uygun bir onarım siparişi oluşturun. Bu self-servis aracı, onarım siparişlerinizin durumunu çevrimiçi olarak, bir telefonu bile elinize almanıza gerek kalmadan planlamanıza ve kontrol etmenize olanak tanır.
- Acer Sürücüleri ve Kılavuzları - Acer ürünleriniz için en son sürücüleri ve belgeleri bulun.
- Cevaplarla Destek - Seçkin bir teknoloji temsilcisi ekibi, yazılım ve sistem özelleştirmeleri, cihaz yükseltmeleri, yazıcı kurulumu, ev ağı kurulumu, virüs/kötü amaçlı yazılım temizleme, veri yedekleme ve kurtarma, rutin garanti dışı destek ve hatta öğretici eğitim. Fiyatlandırma ve paketler farklıdır. Size kolaylık sağlamak için, bu hizmet yılın 365 günü 7/24 mevcuttur. AnswersBy, Sutherland Global Services tarafından sağlanan bir üçüncü taraf hizmetidir.