Android Tablete İşletim Sistemini Yeniden Nasıl Yükleyebilirsiniz?
ÖNLEM
- Bu tablet bilgisayarınızı orijinal fabrika yapılandırmasını geri yüklemek ve sistemdeki tüm veriyi sil.
- Bu işlem a mikroskop oyun kağıdı gerektirecektir.
- OS download Readme.txt dosyasında herhangi bir değişiklik için kurulum talimatları kontrol edin.
ÇÖZÜNÜRLÜK
için aşağıdaki adımları kullanın indir işletim sistemi üzerine, microSD kartı
- Acer destek Web sitesini ziyaret edin ve sürücüleri ve kılavuzları tıklayın.
- Ara ürün modeliniz için seri numaranızı girin veya modelinizi seçin.
- Belgeleri veya işletim sistemi sekmesini tıklatın.
- Yükle ' yi tıklatın. İşlem tamamlandığında, dosyanın kaydedildiği klasörü açın.
Şu - indirilen dosyayı tıklatın ve Extract tüm seçin. Oluşturulan yeni klasörü açın.
- Orada-ecek var olmak iki dosya türleri, bir metin belgesi ve klasör. Doğru tıkırtı üstünde ağıl ve Kopyala ' yı seçin.
- Doğru microSD kart dosyaları gidin üzerinde boş bir alanı tıklatın, Yapıştır ' ı seçin.
- İşlemi tamamlandıktan sonra mikroskop oyun kağıdı çıkarıp Acer tablet takın.
Kurtarma menüsüne girmek için aşağıdaki adımları kullanın.
- Tabletin tamamen güç.
- Tablet içinde kır manzarası tarz, güç anahtar üstünde belgili tanımlık tepe tutarsınız.
- Basılı tut ses seviyesini azaltma ve Güç düğmesi güç tablette.
- Tablet titreşir zaman, sadece güç düğmesine bırakın.
- Tablet ikinci kez titreşir zaman aşağı ses düğmesi ve basın yayın ve ses seviyesi açma düğmesini tutun.
- Önyükleme kurtarma çekirdek görüntü ekranın sol üst köşesinde gösterildiğinde, ses seviyesi açma düğmesini bırakın.
- Ne zaman Android system recovery menü görüntülenir, kurtarma menüsüne girin.
- Veri/fabrika sıfırlama Sil seçeneğinin üzerine gelin, ardından güç düğmesine basın için ses seviyesi aşağı düğmesini kullanın.
- Evet - tüm kullanıcı verileri silmek seçin, sonra güç düğmesine basın için ses seviyesi aşağı düğmesini kullanın.
- Şimdi sistemi yeniden üzerine gelin ve ardından güç düğmesine basın. Tablet bilgisayarı yeniden başlatır ve fabrika sıfırlama işlemi tamamlanır.