Chromebook'umu fabrika varsayılanlarına döndürmek için nasıl Powerwash yapabilirim?
Chrome OS'yi geri yüklemek için aşağıdaki adımları kullanın:
- Chromebook'unuzu kapatın.
- Esc tuşunu basılı tutun ve yenile (F3) tuşunu basılı tutun ve ardından Chromebook'u açmak için güç düğmesine basın.
- Chromebook, Geliştirici Moduna önyüklenir. İşletim sistemi doğrulamasını kapatmak için Ctrl + D tuşlarına basın.
- İşletim sistemi doğrulamasını kapatmanız istendiğinde Enter tuşuna basın, Chromebook yeniden başlatılacaktır.
- İşletim sistemi doğrulaması KAPALI ekranındayken, boşluk çubuğuna basmayın. Kurtarma işlemi yaklaşık 15 saniye sonra otomatik olarak başlayacaktır.
- Geri yükleme işlemi yaklaşık 5 dakika sürer. Ekranın üst kısmında bir ilerleme çubuğu belirir.
- Chromebook yeniden başlar ve doğrulamanın yeniden etkinleştirilmesini ister. Boşluk çubuğuna basın.
- İşletim sistemi doğrulamasını açmak istediğinizi onaylamak için Enter'a basın.
- İşletim sistemi doğrulaması tekrar açılır ve Chromebook otomatik olarak yeniden başlatılır.
- Hoşgeldiniz!" ekranı görüntülenecektir ve ekrandaki talimatları tamamlayabilirsiniz.
Chromebook'unuz artık fabrika varsayılan ayarlarına ayarlanmıştır.