En son Android işletim sistemini Acer ICONIA A700, A510 ve A200 serisi tablet bilgisayarlara bir microSD kart kullanarak yükleyebilirsiniz. için aşağıdaki adımları kullanın en son Android işletim sistemini yükleyin:
- Acer destek sitesinin İndirme Bölümü nü ziyaret edin.
- Model adınızı girin ve önerilen modeller listesinden kendi ürününüzü seçin.
- OS (işletim sistemi) sekmesini seçin ve ardından en son donanım yazılımı sürümünü tıklayın.
- Kaydet butonuna tıklayın ve dosyayı indirmek istediğiniz yeri seçin.
- İndirdiğiniz ZIP dosyasına sağ tıklayın ve Dosyaları Çıkart sekmesine tıklayın. İndirdiğiniz dosyayla aynı adı taşıyan klasöre çift tıklayın.
- microSD kartınızı biçimlendirmek için bir bilgisayar kullanın (512 MB önerilir).
- update.zip dosyasını biçimlendirilen microSD kartına kopyalayın.
- microSD kartını tablet bilgisayarınızın kart okuyucusuna takın.
- Adaptörü prize takın ve pil kapasitesinin %30'un üzerinde olduğundan emin olun.
- Tablet bilgisayarınızın gücü kapalı konumdayken, tablet bilgisayarınız üzerindeki Ses Düzeyi Yükseltme tuşuna ve ardından Güç tuşuna basın.
- Güç tuşunun beyaz LED'i sabit yanmaya başladığında, Güç tuşunu bırakın, ancak Ses Düzeyi Yükseltme tuşuna basmaya devam edin.
- "Erasing Cache before SD update...." (SD güncellemesinden önce önbellek siliniyor....) mesajı görüntülendiğinde, Ses Düzeyi Yükseltme tuşunu da bırakın.
- İşletim sistemi donanım yazılımı yükseltilir ve bu işlemin tamamlanması yaklaşık 10 dakika sürer.
- Aygıt, yeniden başlatıldığında titrer. İşletim sistemi yükseltme işlemi tamamlanmıştır.