Son Windows 11 işletim sistemi güncellemesi, AXC-840'ınızdaki USB bağlantı noktalarının çalışmamasına neden olabilir. Bu sorunu yaşıyorsanız, en son Windows işletim sistemi güncellemesini kaldırmak için aşağıdaki talimatları kullanabilirsiniz.
Not: Microsoft söz konusu güncelleştirmeyi kaldırdı ve sonraki güncelleştirmelerin düzgün çalışması bekleniyor.
En son Windows 11 güncelleştirmesi nasıl kaldırılır
Adım 1: Windows Kurtarma Ortamına Girin
Windows Kurtarma'ya erişmenin iki yolu vardır:
- Sistem şu anda açıksa; Güç düğmesini 10 saniye basılı tutarak sistemi kapatın. Sistemi açmak için güç düğmesine tekrar basın ve hızlıcaAlt+F10Kurtarma Moduna girmek için aynı anda tuşlara basın.
- Sistem kapalıysa, sistemi açın ve tuşuna basın.ALT+F10tuşlarına aynı anda basarak Kurtarma Moduna girin. Sisteminiz bir oturum açma ekranına veya Windows Masaüstüne önyükleme yaparsa lütfen 1. adımı kullanın.
Adım 2: En son kalite güncellemesini kaldırın:
- Windows Kurtarma ekranında, şunu seçin:Sorun gidermeAna menüden.
- Sorun Giderme ekranında, şunu seçin:Gelişmiş seçenekler.
- Gelişmiş seçenekler ekranında, şunu seçin:Güncellemeleri Kaldır.
- Size iki seçenek sunulacaktır:
- En son kalite güncellemesini kaldırın
- En son özellik güncellemesini kaldırın
- En son sürümü kaldırmayı seçinkalite güncelleme
- İşlemi onaylamanız istenecektir. İstendiğinde yönetici kimlik bilgilerini girin. SeçKalite güncellemesini kaldır
Adım 3: Bilgisayarı yeniden başlatın
- Kaldırma işlemi tamamlandıktan sonra, şunu seçin:Devam etmekWindows'dan çıkmak ve yeniden başlatmak için.
En son güncellemeleri kaldırdıktan sonra sisteminizde hala sorun yaşıyorsanız lütfenteknik destekle iletişime geçinBölgenizde.