Windows 11'i kullanırken kendi başınıza çözemeyeceğiniz bir sorunla karşılaşırsanız, çeşitli kaynaklardan destek almak kolaydır. Microsoft Topluluğu ile sorunsuz bir şekilde iletişim kurmanıza ve yardım almanıza olanak tanıyan yerel Windows 11 Get Help uygulamasını kullanabilirsiniz. Yeni Windows 11 kullanıcı arayüzüne uyum sağlamak için çok kullanışlı olan Başlarken Uygulamasını da kullanabilirsiniz.
Windows Sorun Giderici, sorunlarınızı belirlemek için adım adım yönergeler de sunar. Sorun Giderici'nin avantajı, çevrimdışı çalışmasıdır.
Son olarak, bir Microsoft teknisyeninden yardım almak için doğrudan Microsoft Desteği ile iletişim kurma seçeneği vardır. Bu, daha karmaşık problemler için harika bir seçimdir. Bu makale size Windows 11'de yardım almanın 4 farklı yolunu öğretecektir.
Yardım Al Uygulaması nasıl kullanılır?
- Windows tuşuna ⊞ basın ve arama çubuğuna Yardım yazın.
- Arama sonuçlarından Yardım Al'ı seçin.
- Microsoft Topluluğu'ndan gelen çözümleri görmek için Yardım Al penceresinde sorununuzu arayın.
- Ayrıca Windows 11 için Teknik Destekle Sohbet Et'i de seçebilirsiniz.
- Sorununuzu tanımlayın ve Çağrı Düzenle'yi seçmek için talimatları izleyin.
Başlarken Uygulaması nasıl kullanılır?
- Görev çubuğundaki Büyüteç 🔎 simgesini tıklayın.
- Arama kutusuna Başlayın yazın ve Enter'a basın.
- Yeni Windows 11 arabiriminin nasıl kullanılacağına ilişkin ipuçlarını görmek için Başlarken Uygulamasını seçin.
Windows İpuçları ve Öneriler nasıl açılır
- Başlat ⊞ üzerine tıklayın ve Ayarlar ⚙ öğesini seçin veya Ayarlar'ı hızlı bir şekilde açmak için Windows ⊞ + I'yi kullanın.
- Sistem'e tıklayın ve Bildirimler'i seçin.
- Windows kullandığımda ipuçları ve öneriler al'ı seçin.