Acer Control Center uygulamasına hangi özellikler dahildir?
Acer Kontrol Merkezi yazılımı, Acer ürün filonuzun kolay yönetilmesine izin vermek için Veriton ve TravelMate sistemlerine yüklenir. Denetim Merkezi, İş istasyonlarınızı Acer başarılı bir şekilde izlemek ve desteklemek için gereken tüm araçları içerir. Acer Acer Care Center size şunları yapmanızı sağlar:
Benim sistem
Bilgisayarınızın çalışmasını sağlayan donanım ve yazılımlar hakkında ayrıntılı sistem bilgilerini alın. Işletim sistemi, CPU, grafik sistemi, sistem belleği ve çok daha fazlası dahil olmak üzere sistem bileşenleri hakkında bilgi için kontrol edin. Ayrıca, sadece dışa aktar düğmesine tıklayarak bilgisayarınızı sistem bilgilerini paylaşabilirsiniz.
Check up
PC Checkup sabit disk sürücüleri, pil durumu (dizüstü) ve ağ işlevselliği kontrol etmek ve bir durum raporu oluşturmak sağlar.
Ayarlama
Tune up, çeşitli çalışma koşullarında sistem performansını iyileştirmek için bir dizi modül sağlar. Bunlar arasında disk temizleyici, başlangıç uygulama denetimi, disk birleştirme ve önemsiz dosya algılama ve silme sayılabilir. Control Acer Center ile otomatik önemsiz dosya silmeyi etkinleştirmek ve disk birleştirme işlemini çalıştırmak için akıllı tune-up ' ı da kullanabilirsiniz.
Sistem durumu göstergesi (Masaüstü)
Sistem sağlık göstergesi sisteminizi veya CPU fanı, sıcaklık durumunu, belleği ve sabit disk sürücüsünü izlemenizi sağlar.
Güncelleştirme
Acer Control Center, en son sistem güncellemelerini kontrol etmenizi kolaylaştırır. Güncelleştirmeleri bir düğmeye basarak indirebilir ve yükleyebilirsiniz. Hem sürücü güncelleştirmeleri Acer hem de güncelleştirme sürümleri ve tarihleri ile bir güncelleştirme geçmişi vardır.
AOM ajanı
AOM hızlı veri anket ve her bilgisayarların durumunu almak için şirketinizin BT yöneticisine yardımcı olan bir yazılımdır. ACTC 'de AOM hizmetini etkinleştirdikten sonra, şirketinizin BT yönetiminin ilkelerini, yazılım dağıtımını ve geçmişini kontrol edebilirsiniz. Şirket üzerinde BT yönetimi ile bilgisayarınızı takip edin.
Kontrol paneli
AOM kontrol paneli özelliği her zaman sizinle bir BT teknisyeni gibi. AOM ile, herhangi bir karmaşık ayar olmadan, uzaktan yönetim veya LAN 'da uyandırma gibi ayarları yalnızca tek bir tıklamayla açabilirsiniz. Hatta bir iş gezisi gemide, uzaktan yönetim sadece ofisten BT yardımı ile bağlanacaktır etkinleştirin.
Kurtarma yönetimi
Kontrol Acer merkezi ile fabrika yedekleme oluşturabilir veya sistem arızası etkileri karşı korumak için sistem görüntü yedekleme oluşturabilirsiniz. Kurtarma yönetimi, IŞLETIM sisteminizi yeniden yüklemenizi de sağlar.
Destek
Denetim Acer merkezi ile en yakın servis merkezini bulun ve Acer topluluğa, SSS 'lere ve diğer Acer destek sayfalarına erişin. Ayrıca, Acer Web sitesindeki bilgisayarınız hakkında daha fazla bilgi almak için seri numaranızı ve ürün kimlik numaranızı da görüntüleyebilirsiniz.