Chromebook 'Ları okul seansında olmadığında saklamak için en iyi yol nedir?
Acer , Chromebook 'larınızı uzun bir süre kullanılmadığında düzgün bir şekilde depolamayı önerir. Bu, Chromebook 'larında Pillerin ömrünü uzatmaya yardımcı olacaktır. Chromebook 'larınızı genişletilmiş depolama alanına hazırlamak için aşağıdaki en iyi uygulamaları kullanın.
Chromebook 'larınızı genişletilmiş depolama alanına hazırlayın:
- En güncel IŞLETIM sistemi güncellemelerine sahip olduğunuzdan emin olun.
- Chromebook 'larınızı pilin en az% 80 dolu olması için şarj edin.
- Chromebook 'u depolama moduna yerleştirin. Bu, pil boşaltmasını azaltır ve Chromebook 'u istikrarlı ve sağlam bir durumda tutar.
- Cihazı bir şarj cihazına bağlayın ve açın.
- Yenileme ve gücü aynı anda tutun.
- Bu anahtarları tutarken, güç kablosunu cihazdan çıkarın ve ardından anahtarları bırakın. Cihaz kapanmalı ve kapalı kalacaktır.
- Güç düğmesine basarak pil bağlantısını keserek çalıştığını onaylayın. Bir güç kaynağına takıncaya kadar cihaz tekrar açık olmamalıdır.
- Chromebook 'Ları yaz boyunca takılı bırakmayın.
- Sistemlere zarar vermemek için 7 ' den fazla Chromebook 'un diğerine yığılması gerekmez. Birimleri yanlışlıkla üzerine vurmaz güvenli bir yere yerleştirin.
- Bilgisayarları serin, Kuru bir yerde saklayın. Önerilen sıcaklık aralığı 10 ° C (50 ° F) ile 30 ° C (86 ° F) arasındadır. Yüksek sıcaklıklarda pilin kendi kendine deşarj olması daha hızlı olur.
Not: Chromebook 'unuzu depolama moduna koyamıyorsanız sistemi% 80 veya daha fazla şarj edin, ardından fişini çekin ve depolamak için kapatın.
Chromebook 'larınızı okula hazır hale getirin:
- Chromebook 'Ları depolama modundan çıkarmak için bir şarj cihazına ve bir güç kaynağına bağlayın.
- Chromebook 'larınızı açma.
- Chromebook 'larınızı Wi-Fi ' a bağlayın ve en son Chrome işletim sistemi sürümüne güncelleyin. Bu zaman alabilir, birden çok Chrome işletim sistemi sürümleri aygıt güncelleştirilmiş son kez beri yayımlanan olabilir.