Bilgisayarımı İşletim Sistemi (OS) Kurtarma ve Geri Yükleme USB Disk kullanarak nasıl geri yükleyebilirim?
İşletim Sistemi (OS) kurtarma ve geri yükleme USB diski, işletim sisteminizi kurtarmanızı veya bilgisayarınızı satın aldığınız zamanki orijinal durumuna geri yüklemenizi sağlar.
Bilgisayarınız OS Kurtarma ve Geri Yükleme USB Diski kullanarak geri yüklemek için lütfen aşağıdaki adımları izleyin:
- Bilgisayarınızın gücünü kapatın.
- OS kurtarma ve geri yükleme USB diskini bilgisayarınızdaki bir USB portuna takın.
- Bilgisayarınızın gücünü açın ve giriş ekranı ilk kez göründüğünde F2 tuşuna basın.
- BIOS'tan, ok tuşlarını kullanarak Boot (Önyükleme) menüsüne gidip vurgulayın.
- Boot listesinde ilk aygıtın USB HDD olduğundan ve ardından adının geldiğinden emin olun.
- USB HDD'nizi vurgulamak için ok tuşlarını kullanın ve listenin en üstüne taşımak için F6'ya basın.
- Ok tuşlarını kullanıp ekranınızın en üstündeki Exit (Çıkış) menüsünü vurgulayın.
- Exit Saving Changes (Değişiklikleri Kaydet ve Çık) seçeneğinde Enter'a basın ve değişiklikleri onaylamak için tekrar Enter'a basın.
- Boot Option (Önyükleme Seçeneği) menüsünden USB HDD'yi seçin ve Enter tuşuna basın.
- Ekranınızdaki yönergeleri izleyin.