Chromebook 'umu neden şarj ettikten sonra otomatik olarak deprovision?
Acer Chrome OS 67 bazı C771 ve C771T modelleri otomatik olarak uzun bir süre için şarj sonra kayıt kaydını neden olabilir bir hata farkında haline gelmiştir.
Acer, okul yöneticilerinin otomatik işletim sistemi güncelleştirmelerini devre dışı bırakarak tüm C771 Chrome ve C771T modellerini OS 66 için geçici olarak kilitlemenizi önerir. Eğer cihazlar zaten OS 67 için Chrome güncelleştirilmiş, OS 66 indirebilirsiniz Chrome . Chrome OS 66 yüklendikten sonra, işletim sistemini yüklemek için aşağıdaki adımları kullanabilirsiniz.
- Bir Windows veya Mac bilgisayarına USB flash sürücü veya SD kart takın, ardından Google Chrome Web tarayıcısı 'nı başlatın.
- KurtaRma uygulamasını yükleyin. Chrome
- Ayarlar simgesini tıklatın ve Yerel görüntüyü kullan'ı seçin. Kurtarma sürücünüzü oluşturmak için ekrandaki yönergeleri izleyin.
- İşletim sistemini yüklemek için aşağıdaki video talimatlarını kullanın.
Google sorunu çözdükten sonra cihazlarınızı güncelleyebilir ve otomatik güncelleştirmeleri yeniden etkinleştirebilirsiniz. Google bir sonraki işletim sistemi güncelleştirmesini yayımlarken bu makaleyi güncelleştirecektir.