Benim Acer Windows Karışık Reality kulaklık (AH100 ve AH101) nasıl kurarım?
için aşağıdaki adımları kullanın Acer Windows Karışık Reality kulaklýklý mikrofon bağlayın.
- Windows 10 sonbahar yaratıcıları Update, bilgisayarınızda yüklü ve sisteminizin sistem gereksinimlerikarşıladığından emin olun. PC indirme ve Windows karışık gerçeklik kontrol PC appyükleme uyumlu olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
- Kulaklýklý mikrofon setiniz HDMI ve USB kablosunu bilgisayarınızdaki video kartı takarak bağlayın. Bağlanmakta olduğunuz USB bağlantı noktasına USB 3.0 olduğundan emin olun.
- Windows Karışık Reality uygulama başlattı sonra Başlarken ' i tıklatın.
- Okumak ve ekrandaki metni anlamak, sonra Microsoft Privacy bildirimi ve hizmet şartlarını okudum kabul etmek kabul ediyorum düğmesine tıklayın. Gerekli yazılımı başlayacak install.and Internet bağlantınızın hızına bağlı olarak biraz zaman alabilir.
- Belgili tanımlık bilgisayar yazılımı bilgisayar donanımınızı denetler. Bilgisayarınızı gereksinimleri karşılıyorsa, İleri' yi tıklatın istenir. Not performans belirli kurulumunuza bağlı olarak değişebilir.
- Denetleyicilerinizi denetleyicisi genel bakış konusuna bakın için ekrandaki yönergeleri takip ederek kurulumu.
- Denetleyicilerinizi eþleþtirmek için üzerinde güçler kadar basılı Windows () tuşuna basın kumanda üzerindeki tutun. Pil kapağını çıkarın ve basın ve denetleyicisi flaş ışıkları kadar eşleştirme düğmesini basılı tutun, sonra Pil kapağı değiştirin.
- Sizin istediğiniz kurulum seçeneğini kullanın ve oturarak veya ayakta kurulum yordamları tamamlamak için ekrandaki yönergeleri izleyin.
- Kulaklığı tak ve arama arkasında kullanarak sığacak şekilde ayarlamak.
- Onları kullanmak ve Acer Karışık Reality kulaklığın kullanmaya başlamak istiyorsanız, kulaklık bağlamak.