-
Acer Hulajnogi elektryczne z serii 3 i 5 mogą wyświetlać prędkość w milach na godzinę lub km/h.
Dlaczego moja hulajnoga Acer eScooter wyświetla nieprawidłową prędkość? Acer Hulajnogi elektryczne z serii 3 i 5 mogą wyświetlać wskazaną prędkość w milach na godzinę (Mph) lub kilometrach na godzinę (km/h). Jeśli odczyt prędkościomierza nie jest zgodny z postrzeganą prędkością podczas jazdy, można sprawdzić ustawienia…
-
Jak złożyć i rozłożyć hulajnogę elektryczną AES013 i AES015
Hulajnogi elektryczne Acer ES series 3 i ES series 5 są bardzo przenośne i można je łatwo złożyć w kilka sekund w celu przenoszenia lub przechowywania. Aby złożyć i rozłożyć hulajnogę, należy skorzystać z poniższych instrukcji i schematu. Jak złożyć hulajnogę Acer eScooterNaciśnij przycisk zwalniający blokadę na końcu…
-
Jak naładować hulajnogę Acer AES013 i AES015?
Hulajnogi elektryczne Acer ES series 3 i ES series 5 są przeznaczone do szybkiego i łatwego ładowania za pomocą dołączonego do produktu zasilacza. Hulajnoga elektryczna powinna naładować się do pełna w czasie krótszym niż 4 godziny. Po naładowaniu hulajnogi zalecamy odłączenie kabla ładującego, aby zmaksymalizować…
-
Jak ustawić i używać Acer EKinekt Bike Desk
Acer eKinekt BD 3 pozwala ćwiczyć w trakcie pracy, wykorzystując energię kinetyczną z pedałowania do zasilania maszyny i ładowania urządzeń. Wyświetlacz LCD i towarzysząca mu aplikacja na smartfona dostarczają informacji ułatwiających śledzenie postępów podczas ćwiczeń lub pracy. Opór roweru, siedzisko i wysokość biurka…
-
Znajdź numer seryjny na Acer eScooters
Gdzie mogę znaleźć numer seryjny lub numer SNID mojej hulajnogi Acer? Hulajnoga Acer eScooter ma 22-znakowy numer seryjny, który pomaga zidentyfikować produkt na potrzeby gwarancji i pomocy technicznej. Etykieta z numerem seryjnym będzie znajdować się na przedniej rurze pionowej kierownicy i na pokładzie hulajnogi, jak…