-
Jak skonfigurować aplikację Acer eKinekt za pomocą kodów QR
Jak zainstalować aplikację Acer eKinekt i połączyć ją z biurkiem rowerowym Acer eKinekt za pomocą kodów QR? Jeśli chcesz używać aplikacji Acer eKinekt do przeglądania i śledzenia szczegółów swoich treningów na swoim biurku rowerowym Acer eKinekt, musisz najpierw pobrać i zainstalować aplikację, a następnie połączyć ją z…
-
Jak skonfigurować aplikację Acer eKinekt na urządzeniu inteligentnym
Jak mogę zainstalować aplikację Acer eKinekt na moim urządzeniu inteligentnym i połączyć się z moim biurkiem rowerowym Acer eKinekt? Jeśli chcesz używać aplikacji Acer eKinekt do przeglądania i śledzenia szczegółów swoich treningów na swoim biurku rowerowym Acer eKinekt, musisz najpierw pobrać i zainstalować aplikację, a…
-
Aplikacja Acer eKinekt
Co mogę zrobić dzięki aplikacji Acer eKinekt? Możesz połączyć swoje biurko rowerowe Acer eKinekt z aplikacją Acer eKinekt. Ta aplikacja towarzysząca rejestruje wszystkie dane dotyczące Twoich treningów wykonywanych na biurku eKinekt Bike Desk. Po pobraniu i zainstalowaniu aplikacji Acer eKinekt możesz przeglądać i śledzić…
-
Jak skorzystać z serwisu skuterów Acer ES Series 3 i ES Series 5?
Ważne jest, aby odpowiednio dbać i konserwować hulajnogę AES013 lub AES015 zgodnie z instrukcjami zawartymi w podręczniku użytkownika. W przypadku wystąpienia problemów z hulajnogą Acer eScooter i konieczności naprawy lub wymiany części, należy skontaktować się z działem pomocy technicznej w swoim regionie, aby sprawdzić,…
-
Jak wypoziomować biurko rowerowe Acer eKinekt?
Czy mogę wypoziomować mój Acer eKinekt Bike Desk? Biurko rowerowe eKinekt Acer może nie stać poziomo po rozpakowaniu i zainstalowaniu lub po przeniesieniu go w inne miejsce. Praca i ćwiczenia na chybotliwym eKinekt nie są ani wygodne, ani bezpieczne. Na szczęście można wypoziomować biurko eKinekt Bike Desk za pomocą 4…
-
Jak przełączać się między trybem roboczym i sportowym na biurku rowerowym Acer eKinekt Bike Desk
Czy mogę dostosować pozycję mojego Acer eKinekt Bike Desk, kiedy chcę ćwiczyć? Biurko Acer eKinekt Bike Desk umożliwia generowanie energii do ładowania podłączonych urządzeń, ćwiczenie poprzez pedałowanie i jednoczesną pracę na laptopie. Aby pomieścić wszystkie czynności, to wielofunkcyjne biurko ma tryb roboczy i…
-
Jak wyregulować wysokość siedziska roweru stacjonarnego Acer eKinekt Bike Desk?
Czy mogę regulować wysokość siedziska mojego Acer eKinekt? Wysokość siedziska biurka Acer eKinekt Bike Desk można łatwo regulować, aby wygodnie siedzieć, niezależnie od tego, czy pracujesz na laptopie, czy ćwiczysz w trybie sportowym. Siedzisko można regulować w krokach co 2 centymetry (ok. 3/4 cala) i ustawić je na…
-
Jak zmienić system pomiaru biurka rowerowego Acer eKinekt?
Czy mogę zmienić system jednostek mojego Acer eKinekt Bike Desk? Po rozpakowaniu i zainstalowaniu stolika rowerowego Acer eKinekt Bike Desk może się okazać, że ustawiony system miar nie jest systemem używanym w Twoim kraju. Na szczęście eKinekt Bike Desk oferuje wybór między 2 różnymi systemami jednostek: Metryka.…
-
Jak zmienić opór roweru Acer eKinekt Bike Desk
Czy mogę zmienić opór mojego Acer eKinekt Bike Desk? Możesz łatwo regulować opór swojego Acer eKinekt Bike Desk, jeśli chcesz zintensyfikować swój trening lub wrócić do trybu pracy po treningu. Opór jest określony ilościowo w poziomach od 1 do 4, gdzie 1 zapewnia najmniejszy opór, a 4 maksymalny. Poziom oporu jest wyraźnie…
-
Jak wyregulować wysokość biurka Acer eKinekt Bike Desk?
Czy mogę regulować wysokość biurka Acer eKinekt Bike Desk? Wysokość biurka Acer eKinekt Bike Desk można łatwo dostosować do wzrostu lub osobistych preferencji, niezależnie od tego, czy pracujesz, czy uprawiasz sport. Biurko można ustawić na dowolnej wysokości w zakresie od 110 do 140 centymetrów (43,3 - 55,1 cala),…