-
Ekran ostrzegawczy o niskim stanie baterii w Acer eKinekt Bike Desk
Jak pozbyć się ostrzeżenia o niskim stanie baterii na Acer eKinekt Bike Desk? Podczas pedałowania na Acer eKinekt Bike Desk na wyświetlaczu może pojawić się ostrzeżenie o niskim poziomie naładowania baterii (patrz ilustracja poniżej) i może się wydawać, że bateria się nie ładuje. eKinekt wyświetla ostrzeżenie o niskim…
-
Funkcja E-Lock w hulajnodze elektrycznej Acer AES015
Jak działa funkcja zamka elektrycznego w mojej hulajnodze elektrycznej Acer AES015? Twoja hulajnoga elektryczna Acer AES015 jest wyposażona w funkcję blokady elektrycznej; idealny, gdy musisz szybko wbiec do sklepu i musisz zostawić swoją eScooter na zewnątrz. Funkcję e-lock można aktywować za pomocą aplikacji Acer…
-
Jak skonfigurować aplikację Acer Electric Scooter Series 5 na smartfonie
Jak mogę zainstalować aplikację Acer Electric Scooter Series 5 na moim smartfonie i połączyć się z moją hulajnogą Acer AES015 eScooter? Jeśli chcesz użyć aplikacji Acer Electric Scooter Series 5, aby zablokować i odblokować hulajnogę elektryczną Acer AES015 lub sprawdź stan baterii lub pozostałą moc w czasie rzeczywistym,…
-
Jak ustawić lub edytować profil użytkownika aplikacji Acer eKinekt
Jak mogę ustawić lub edytować swój profil użytkownika w aplikacji Acer eKinekt? Możesz spersonalizować aplikację Acer eKinekt, wprowadzając dane osobowe w swoim profilu użytkownika. Aplikacja Acer eKinekt wykorzystuje Twoje dane osobowe, aby na przykład obliczyć liczbę spalonych kalorii na podstawie Twojej płci lub wieku.…
-
Jak wyświetlić dane dotyczące śladu węglowego w aplikacji Acer eKinekt
Gdzie mogę zobaczyć statystyki mojego śladu węglowego w aplikacji Acer eKinekt? Pedałując na biurku rowerowym Acer eKinekt, możesz ładować swoje urządzenia mobilne wytwarzaną energią. Wytwarzanie własnej energii do zasilania urządzeń mobilnych ma pozytywny wpływ na Twój ślad węglowy. Aplikacja Acer eKinekt wyświetla…
-
Jak sprawdzić wersję aplikacji Acer eKinekt
Może być konieczne sprawdzenie wersji aplikacji Acer eKinekt zainstalowanej na Twoim urządzeniu inteligentnym. Poniższe kroki poprowadzą Cię do miejsca, w którym można znaleźć numer wersji w aplikacji Acer eKinekt. Upewnij się, że aplikacja towarzysząca eKinekt jest zainstalowana na Twoim urządzeniu mobilnym i że…
-
Jak wyświetlić swoją codzienną wydajność w aplikacji Acer eKinekt
Gdzie mogę zobaczyć dane mojego treningu w aplikacji Acer eKinekt? Aplikacja Acer eKinekt nie tylko pokazuje stan wydolności bieżącego treningu, ale może także śledzić i przeglądać codzienną wydajność. Aplikacja wyświetli sumę wszystkich sesji pedałowania i ćwiczeń na biurku rowerowym Acer eKinekt w ciągu dnia. Jeśli…
-
Jak wyświetlić historię wydajności w aplikacji Acer eKinekt
Czy aplikacja Acer eKinekt śledzi historię moich treningów? Oprócz codziennych wyników aplikacja Acer eKinekt śledzi także historię Twoich treningów. Możesz przeglądać dane dotyczące wydajności w formacie tygodniowym, miesięcznym lub rocznym. Statystyki są wizualizowane na wykresach, co pozwala łatwo porównać dane…
-
Jak zmienić wyświetlane parametry jazdy w aplikacji Acer eKinekt
Czy mogę wyświetlić inne parametry jazdy w aplikacji Acer eKinekt? Domyślnie pulpit aplikacji Acer eKinekt wyświetla nie tylko aktualną prędkość i poziom oporu sesji treningowej. Możesz zmienić te tak zwane parametry jazdy według własnych upodobań. Jeśli chcesz to zrobić, wykonaj poniższe kroki. Jak zmienić parametry jazdy…
-
Jak wyświetlić stan wydajności w aplikacji Acer eKinekt
Gdzie mogę sprawdzić swój stan wydajności w aplikacji Acer eKinekt? Możesz użyć aplikacji Acer eKinekt, aby śledzić stan wydajności bieżącego treningu. Aby wyświetlić stan wydajności, wykonaj poniższe czynności. Jak wyświetlić bieżący stan wydajności w aplikacji Acer eKinekt Upewnij się, że aplikacja towarzysząca eKinekt…