-
Przycisk zasilania w Predator Extreme PES017 eScooter
Do czego służy czerwony przycisk na mojej hulajnodze elektrycznej Predator Extreme PES017? Twój eScooter Predator Extreme PES017 ma czerwony przycisk po prawej stronie ramy. Zapoznaj się ze zdjęciem poniżej, aby uzyskać odniesienie. Ten czerwony przycisk to główny wyłącznik zasilania, za pomocą którego możesz przełączyć…
-
Jak kontrolować światła roweru elektrycznego Acer ebii
Jak włączać i wyłączać światła mojego roweru elektrycznego Acer ebii? System oświetlenia przestrzennego Twój rower elektryczny Acer ebii jest wyposażony w system oświetlenia przestrzennego. Strategicznie rozmieszczone światła z przodu, z tyłu i po bokach Twojego roweru elektrycznego zwiększają Twoją widoczność i…
-
Jak zaktualizować rower elektryczny Acer ebii
Jak mogę zaktualizować oprogramowanie mojego roweru elektrycznego Acer ebii? Aktualizowanie oprogramowania roweru elektrycznego Acer ebii za każdym razem, gdy dostępna jest aktualizacja, jest ważne, ponieważ może poprawić wydajność roweru elektrycznego Acer ebii i rozwiązać problemy z oprogramowaniem. Oprogramowanie roweru…
-
Jak wyjąć i włożyć akumulator z roweru elektrycznego Acer ebii
Jak mogę wyjąć i/lub włożyć akumulator z mojego roweru elektrycznego Acer ebii? Akumulator Twojego roweru elektrycznego Acer ebii jest wbudowany w ramę i jest tam bezpiecznie zamknięty za pomocą klucza. Jednak w celu ułatwienia ładowania lub konserwacji może zaistnieć potrzeba wyjęcia akumulatora. Aby mieć pewność, że…
-
Jak włączać i wyłączać rower elektryczny Acer ebii
Jak mogę włączyć lub wyłączyć rower elektryczny Acer ebii? Istnieją 2 sposoby włączania i wyłączania roweru elektrycznego Acer ebii: Za pomocą przycisków na kierownicy. Za pośrednictwem aplikacji ebiiGO. Jak włączać i wyłączać rower elektryczny ebii za pomocą aplikacji ebiiGO Zanim będziesz mógł używać aplikacji ebiiGO do…
-
Jak sparować i rozparować rower Acer ebii e-Bike z aplikacją ebiiGo
Jak podłączyć/odłączyć mój rower elektryczny Acer ebii od aplikacji ebiiGO? Po pobraniu, zainstalowaniu i skonfigurowaniu aplikacji Acer ebiiGO na urządzeniu mobilnym musisz połączyć aplikację ebiiGO z rowerem elektrycznym Acer ebii, aby uzyskać dostęp do wszystkich danych, ustawień i funkcji roweru elektrycznego. Aby…
-
Jak zalogować się i wylogować z aplikacji Acer ebiiGO
Jak zalogować się lub wylogować z aplikacji Acer ebiiGO? Po pobraniu, zainstalowaniu i skonfigurowaniu aplikacji Acer ebiiGO na urządzeniu mobilnym pozostajesz zalogowany w aplikacji, aby szybko połączyć się z rowerem elektrycznym Acer ebii. Jeśli z jakiegoś powodu zostaniesz wylogowany z aplikacji i będziesz musiał…
-
Jak skonfigurować aplikację Acer ebiiGO na urządzeniu inteligentnym
Jak mogę zainstalować Acer ebiiGO na moim urządzeniu inteligentnym i połączyć się z moim rowerem elektrycznym Acer ebii? Dzięki aplikacji Acer ebiiGO zarządzanie rowerem elektrycznym Acer ebii jest łatwe i wygodne. Śledź przejażdżki, monitoruj stan baterii, dostosowuj ustawienia ze smartfona i uzyskaj dostęp do wszystkich…
-
Wymiana klocków hamulcowych w rowerze elektrycznym Acer ebii
Czy mogę wymienić klocki hamulcowe w moim rowerze elektrycznym Acer ebii, gdy są zużyte? Kiedy klocki hamulcowe w rowerze elektrycznym Acer ebii zużyją się, można je wymienić na klocki hamulcowe Shimano EBP05SRXA. Te klocki hamulcowe można kupić u dealera Shimano. Dealera klocków hamulcowych Shimano EBP05SRXA znajdziesz na…
-
Instrukcje pakowania i wysyłki w przypadku naprawy hulajnogi Acer eScooter
Poniższe instrukcje należy stosować w przypadku wysyłki skutera Acer eScooter do centrum serwisowego w regionie Ameryki Północnej (PanAm). Ważne jest, aby prawidłowo zapakować hulajnogę eScooter w celu wysłania jej do naprawy. Poniższe instrukcje pomogą zapewnić, że hulajnoga nie zostanie uszkodzona, a sprzęt nie zostanie…