-
Jak prawidłowo podłączyć/odłączyć ładowarkę Acer eScooter
Nieprawidłowe podłączenie i/lub odłączenie ładowarki hulajnogi elektrycznej Acer ES Series 3 lub 5 może spowodować poważne uszkodzenie styków wewnątrz portu ładowania i/lub wtyczki ładowarki. Poniższe instrukcje wyjaśniają, jak prawidłowo podłączyć i odłączyć ładowarkę Acer ES Series 3 lub 5 eScooter. Aby zapobiec…
-
Jak zebrać numer seryjny, kod kreskowy i eSIM ICCID swojego roweru elektrycznego Acer ebii
Gdzie znajdę numer seryjny, kod kreskowy i eSIM ICCID mojego roweru elektrycznego Acer Ebii? Zdecydowanie zaleca się zebranie i zapisanie kodu kreskowego z numerem seryjnym i numerem eSIM ICCID Twojego roweru elektrycznego Acer ebii. Możesz potrzebować obu numerów w przyszłości, na przykład do serwisu Twojego e-bike na…
-
Jak aktywować/dezaktywować tryb wspomagania w rowerze elektrycznym Acer ebii
Czy mogę włączyć tryb wspomagania, aby łatwiej było mi poruszać/pchać mój rower elektryczny Acer Ebii do przodu bez konieczności pedałowania? Twój e-rower Acer ebii ma specjalną funkcję o nazwie Assistance Mode, która umożliwia łatwe poruszanie rowerem elektrycznym bez pedałowania. Po przełączeniu w tryb wspomagania rower…
-
Jak zwiększyć/zmniejszyć wspomaganie elektryczne w rowerze elektrycznym Acer ebii
Czy mogę zwiększać i zmniejszać moc wspomagania elektrycznego w moim rowerze elektrycznym Acer Ebii? Twój rower elektryczny Acer ebii jest wyposażony w ebiiAssist, inteligentny system wspomagania, który automatycznie dostosowuje się do siły pedałowania, warunków jazdy i preferowanego poziomu wspomagania. System ten uczy…
-
Jak zablokować/odblokować rower elektryczny Acer ebii za pomocą aplikacji ebiiGO
Jak zablokować i odblokować rower elektryczny Acer Ebii za pomocą smartfona? Możesz zablokować i odblokować swój Acer ebii za pomocą smartfona. Ta funkcja działa za pośrednictwem sygnału Bluetooth smartfona i można jej używać w zasięgu do 10 metrów. Zanim będziesz mógł użyć smartfona do zablokowania i odblokowania roweru…
-
Jak włączyć i wyłączyć funkcję automatycznego blokowania/odblokowywania roweru elektrycznego Acer Ebii
Czy mój rower elektryczny Acer Ebii można blokować i odblokowywać automatycznie? Twój rower elektryczny Acer ebii ma funkcję automatycznego blokowania i odblokowywania. Aby w pełni korzystać z tej funkcji, musisz ją włączyć w aplikacji ebiiGo na swoim smartfonie. Po włączeniu tej funkcji rower elektryczny zostanie…
-
Jak włączyć i wyłączyć funkcję antykradzieżową w rowerze elektrycznym Acer Ebii
Czy mogę zabezpieczyć mój rower elektryczny Acer EBII przed kradzieżą? Aby chronić swój rower elektryczny Acer ebii przed kradzieżą, możesz włączyć funkcję ochrony antykradzieżowej na swoim smartfonie. Po włączeniu tej funkcji możesz blokować i odblokowywać swój rower elektryczny za pomocą smartfona. Funkcja ta działa za…
-
Numer ramy w Twoim rowerze elektrycznym Predator eNomad
Aby ułatwić identyfikację, Twój rower elektryczny Predator eNomad otrzymuje unikalny numer seryjny w momencie produkcji. Ten numer seryjny jest również znany jako numer ramy i można go znaleźć wygrawerowany na dolnej części ramy roweru elektrycznego, a także w zakodowanym w QR kodzie na naklejce. Numer składa się z 10…
-
Numer ramy na Twoim rowerze elektrycznym Acer eUrban
Gdzie znajdę numer ramy mojego roweru elektrycznego Acer eUrban? Aby ułatwić identyfikację, Twój Acer eUrban eBike ma przypisany unikalny numer seryjny w momencie produkcji, składający się z 10 znaków: najpierw dwie litery, po których następuje jedna cyfra, dwie litery, a następnie pięć cyfr. Ten numer seryjny jest również…
-
Numer ramy na Twoim rowerze elektrycznym Acer ebii
Gdzie znajdę numer ramy mojego roweru elektrycznego Acer EBII? W momencie produkcji Twój eBike Acer ebii ma przypisany unikalny numer seryjny, składający się z 9 znaków (jedna litera, po której następuje osiem cyfr) w celu łatwej identyfikacji. Ten numer seryjny, znany również jako numer ramy, jest wybity na spodzie ramy…